Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Wolt: Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη και αποζημίωση για όλους τους διανομείς σε περίπτωση ατυχήματος εν ώρα εργασίας

Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη και αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος την ώρα διανομής σε όλους τους συνεργάτες της, προσφέρει η εταιρεία τεχνολογίας Wolt.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ασφάλιση έχει ήδη τεθεί σε ισχύ και καλύπτει τις συχνότερες περιπτώσεις τραυματισμών και τα επακόλουθα ιατρικά, οδοντιατρικά και έξοδα νοσηλείας, καθώς και πιο σοβαρά συμβάντα.

Η ασφάλιση είναι 100% δωρεάν για όλους τους συνεργάτες διανομής καθώς η Wolt καλύπτει εξολοκλήρου τα έξοδα σε συνεργασία με την Collective Benefits, μια πρωτοπόρο insurtech με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που εξειδικεύεται στην ασφαλιστική κάλυψη ελεύθερων επαγγελματιών.

Η Collective Benefits εξυπηρετεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 200.000 μέλη σε 20 χώρες και συνεργάζεται με κορυφαίες πλατφόρμες για να παρέχει στους συνεργάτες τις παροχές που χρειάζονται.

«Η ασφάλεια των συνεργατών διανομής είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και πιστεύουμε ότι η ασφαλιστική κάλυψη που παρουσιάζουμε σήμερα, αποτελεί ένα ορόσημο στη συνεργασία μας μαζί τους», αναφέρει ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Η συντριπτική πλειονότητα των διανομέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Θέλουμε να προσφέρουμε μια μοναδική και κορυφαία υπηρεσία όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά και για τους συνεργάτες μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε εκπληκτικά αποτελέσματαόταν όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες. Γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το επιπλέον προνόμιο για όλους τους συνεργάτες μας, φροντίζοντας για την ασφάλεια τους», συνεχίζει ο κ. Καρέλος.

Διαβάστε Ακόμα