Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος (Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε.) με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, για τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027

Δημοσίευση: 25/05/2023
Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε., συνάντηση

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την ένταξή τους στα προγράμματα ΕΣΠΑ του 2021 – 2027. Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από μέλη σωματεία της Π.Ο.Α.Δ, στη Θεσσαλονίκη με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και στα Ιωάννινα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση, εν καιρώ εκλογών, επιθυμούν να διασφαλίσουν την θέση τους στα προγράμματα ΕΣΠΑ, ώστε να μην επαναληφθεί ξανά το σφάλμα των προηγούμενων ετών.

Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος (Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε.), συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.

Στην συνάντηση συζητήθηκε τόσο η ένταξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας , όσο και γενικότερα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκαν, αφενός η ένταξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 και αφετέρου η στενότερη συνεργασία του Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την ανάληψη κοινών δράσεων, για την πληρέστερη ενημέρωση ιδιωτών και επαγγελματιών, για θέματα και οφέλη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια πρωτοβουλίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ), για συναντήσεις των Σωματείων με τους Περιφερειάρχες της χώρας .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κρέτση, τον Αντιπρόεδρο Ζαχαρία Χοχτούλα και την Γενική Γραμματέα Αλεξάνδρα Μπαρδάκη. Την Π.Ο.Α.Δ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε. και μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Α.Δ , Κρέτσης Δημήτριος.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Νέα Συνεργασία με τη SYNDEA

Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝΟΡΜΟΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλήμη Δημαρχιάδη, στα γραφεία της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»