Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Συνάντηση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ιωαννίνων με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 11/05/2023
Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές Ιωαννίνων, ΠΟΑΔ, ΕΣΠΑ

 Το Διοικητικό συμβούλιο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ιωαννίνων σε συνεργασία με την ΠΟΑΔ επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Καχριμάνη Αλέξανδρο την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, για να συζητήσουν την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, κατατέθηκε υπόμνημα  για την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Ηπείρου στα προγράμματα ΕΣΠA 2021-2027 και έγινε εποικοδομητική συζήτηση για την ασφαλιστική αγορά.

Η επίσκεψη  αυτή αποτέλεσε κομμάτι της οργανωμένης δράσης της ΠΟAΔ σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία  για την στήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και την ενημέρωση των θεσμών για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στην οικονομία και την κοινωνία.

Ειδικότερα, μέλη – σωματεία της ΠΟΑΔ συναντήθηκαν τη Δευτέρα 08 Μαΐου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα ώστε να συζητήσουν την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ και να αποφευχθεί το ίδιο λάθος των προηγούμενων ετών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»