Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Στο μετοχικό κεφάλαιο της NAFTILUS INSURTECH ΙΚΕ ο κ. Γιώργος Καραβίας

Δημοσίευση: 04/07/2022

Η NAFTILUS INSURTECH ΙΚΕ, νεοσύστατη εταιρεία στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με στόχο τη δημιουργία, διαχείριση και διανομή digital προϊόντων ασφαλίσεων και microunderwriting, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του κου Γιώργου Καραβία  στο μετοχικό της κεφάλαιο. 

Αν και οι συστάσεις περισσεύουν, αξίζει να αναφέρουμε κάποια στοιχεία από την 40χρονη πορεία του στην ασφαλιστική αγορά. Ο Γιώργος Καραβίας ξεκίνησε την καριέρα του το 1975 και κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στον όμιλο Reed Stenhouse. Εργάστηκε ως Μεσίτης για εξειδικευμένους κινδύνους στην αγορά του Λονδίνου και στους Lloyd’s, με επίκεντρο την ασφάλιση έργων τέχνης. Το 1986  ίδρυσε την Γ. Καραβίας & Συνεργάτες ΕΠΕ και έλαβε την ιδιότητα του  Coverholder at Lloyd’s . Από το 2014 με την επωνυμία KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY S.A. – Coverholder at Lloyd’s  έχει δημιουργήσει και διαχειριστεί πολλά καινοτόμα προϊόντα στην Ελληνική Αγορά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και διετέλεσε πρόεδρος της για 8 συναπτά έτη.

Η συμμετοχή του Γιώργου Καραβία στο μετοχικό κεφάλαιο της  NAFTILUS INSURTECH  είναι μια έμπρακτη εκδήλωση εμπιστοσύνης στις προοπτικές και τα μελλοντικά της σχέδια. Ταυτόχρονα  με το κύρος, την καθοδήγηση και την εμπειρία του, θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου η  NAFTILUS INSURTECH, ενώνοντας δυνάμεις με την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τα δίκτυα της KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY να αποκτήσει ένα πολύτιμο σύμμαχο, προκειμένου να μπορέσει συντομότερα και πιο αποτελεσματικά να προσφέρει ιδανικές λύσεις στις νέες διαδικτυακές ανάγκες  της  Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια το νέο μέτοχο και ευχόμαστε καλές συμπλεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Naftilus www.naftilus.com ή ακολουθείστε μας στο LinkedIn https://www.linkedin.com/company/naftilus-insurtech/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»