Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

“Pluto” by Hoolie Foundation: Οι εξειδικευμένες καλύψεις του προγράμματος ασφάλισης κατοικιδίων

Δημοσίευση: 12/01/2023
Οι εξειδικευμένες καλύψεις του προγράμματος ασφάλισης κατοικιδίων “Pluto” by Hoolie Foundation

Η Hoolie Foundation αποτελεί την 1η εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει ελεύθερο δίκτυο ιατρών, αλλά & κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών για την αντιμετώπιση-θεραπεία, ατυχήματος ή/και ασθένειας έως το ανώτατο όριο του προγράμματος, ανεξαρτήτως διανυκτέρευσης (συμπεριλαμβάνονται αμοιβές Ιατρών, διαγνωστικών εξετάσεων, φαρμάκων), μέσω του προγράμματος ασφάλισης κατοικιδίων “Pluto”, by Hoolie Foundation.

“Pluto” by Hoolie Foundation: Οι εξειδικευμένες καλύψεις του προγράμματος ασφάλισης κατοικιδίων

Από τη στιγμή που το κατοικίδιο, θα γίνει μέλος της οικογένειας της Hoolie, θα απολαμβάνει τις παρακάτω παροχές των προγραμμάτων ασφάλισης κατοικιδίων:

 • Δαπάνες Αποκατάστασης Υγείας Κατοικίδιου
 • Δαπάνες Νοσηλείας. Η Εταιρεία θα καλύψει τις δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για τη νοσηλεία του κατοικιδίου σας, με ελεύθερη επιλογή γιατρού ή κλινικής, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, έως το ποσό των 2.000€ ή 3.000€ ετησίως, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, χωρίς την προϋπόθεση διανυκτέρευσης του κατοικιδίου σε πιστοποιημένη κλινική ή κτηνίατρο.
 • Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες. Η εταιρεία θα καλύψει τις Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες για την αντιμετώπιση-θεραπεία, ατυχήματος ή και ασθένειας, μέχρι του ανώτατου ορίου του προγράμματος και ανεξαρτήτως διανυκτέρευσης (Συμπεριλαμβάνονται αμοιβές Ιατρών, διαγνωστικών εξετάσεων, φαρμάκων).
 • Κάλυψη «Αποχαιρετισμού». Αποχαιρετώντας το κατοικίδιο σας με ένα θερμό «αντίο», στηρίζουμε παράλληλα είτε μια φιλοζωική οργάνωση της επιλογής σας είτε ένα κακοποιημένο κατοικίδιο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας «βοηθήστε ένα κακοποιημένο κατοικίδιο», δωρίζουμε κατ’ εντολή σας σε φιλοζωική οργάνωση της επιλογής σας, το ποσό των 200€ στη μνήμη του πιο πιστού σας
  φίλου που έφυγε από τη ζωή.
 • Απώλεια διαβατηρίου κατοικιδίου. Καλύπτουμε έξοδα έως 200€ για αντικατάσταση του διαβατηρίου
 • Κλοπή ή απώλεια κατοικίδιου ζώου. Σας συμβουλεύουμε για τα επόμενα βήματα για την ασφαλή επιστροφή και αναλαμβάνουμε τα πιθανά έξοδα εύρεσης του.
 • Κάλυψη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου. Με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικιδίων Pluto, by Hoolie Foundation είστε καλυμμένος και εσείς ο ίδιος, ως ιδιοκτήτης του κατοικιδίου, τόσο νομικά, όσο και σε περιπτώσεις Αστικής Ευθύνης έως το ποσό των 10.000€ ετησίως. Αναλυτικότερα:
 • Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη. Σε περίπτωση που το κατοικίδιο σας προκαλέσει Υλικές Ζημίες. Σωματικές Βλάβες ή Θάνατο σε τρίτα πρόσωπα.
 • Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη. Για διεκδίκηση αποζημίωσης, ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για κάθε έννομο συμφέρον σας
 • Δωρεάν κάλυψη κουταβιών. Τα κουτάβια που γεννιούνται από θηλυκό σκύλο ασφαλισμένο καλύπτονται επίσης από αυτήν την ασφάλιση μέχρι την 8η εβδομάδα της ζωής τους
 • Στείρωση λόγω διαβήτη. Eάν διαγνωστεί το κατοικίδιο με διαβήτη, καλύπτεται τα έξοδα της στείρωση.

 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»