Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

NP Ασφαλιστική: Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2022

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ξεκινάει η NP Ασφαλιστική για το 2022, στις 9 Μαρτίου 2022.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά τον Τομέα Α΄ 2022 και είναι «Ασφαλίσεις Κλάδου Αυτοκινήτου και Διαχείριση Ζημιών» συνολικής διάρκειας 10 ωρών και ο χρόνος διεξαγωγής του θα είναι σε 2 πεντάωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Στόχος του εν λόγω σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει τη σύγχρονη γνώση του Κλάδου Αυτοκινήτων και να αντιληφθεί την τεράστια σημασία της υψηλής εισπραξιμότητας  του υφισταμένου πελατολογίου ως μοχλού ανάπτυξης των εργασιών του στους Κλάδους Γενικών Ασφαλειών.

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται μέσα από την πλατφόρμα εκπαίδευσης της Εταιρίας e-Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα www.np-asfalistiki.gr και θα αφορά το πρώτο πεντάωρο. Η διενέργεια των εξετάσεων και του τεστ αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του δεύτερου πενταώρου και το Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης θα είναι για 10 ώρες.

Τα σεμινάρια αφορούν όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είναι δωρεάν και μόνη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη σύμβασης συνεργασίας με την Εταιρία.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έφη Αδαμίδου, KPMG

Η KPMG πρωτοστατεί στις εξελίξεις στον κλάδο των Νομικών Υπηρεσιών, επιταχύνοντας την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες της

Οι τεχνολογίες Δημιουργικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Generative AI) της Microsoft βοηθούν τους νομικούς συμβούλους της KPMG να επαναπροσδιορίσουν την παροχή ψηφιακών