Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

NP Ασφαλιστική: Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2022

Δημοσίευση: 01/03/2022

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ξεκινάει η NP Ασφαλιστική για το 2022, στις 9 Μαρτίου 2022.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά τον Τομέα Α΄ 2022 και είναι «Ασφαλίσεις Κλάδου Αυτοκινήτου και Διαχείριση Ζημιών» συνολικής διάρκειας 10 ωρών και ο χρόνος διεξαγωγής του θα είναι σε 2 πεντάωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Στόχος του εν λόγω σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει τη σύγχρονη γνώση του Κλάδου Αυτοκινήτων και να αντιληφθεί την τεράστια σημασία της υψηλής εισπραξιμότητας  του υφισταμένου πελατολογίου ως μοχλού ανάπτυξης των εργασιών του στους Κλάδους Γενικών Ασφαλειών.

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται μέσα από την πλατφόρμα εκπαίδευσης της Εταιρίας e-Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα www.np-asfalistiki.gr και θα αφορά το πρώτο πεντάωρο. Η διενέργεια των εξετάσεων και του τεστ αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του δεύτερου πενταώρου και το Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης θα είναι για 10 ώρες.

Τα σεμινάρια αφορούν όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είναι δωρεάν και μόνη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη σύμβασης συνεργασίας με την Εταιρία.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΕΘ

Παρέμβαση του Ε.Ε.Θ. στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου με τίτλο «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή»

Παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ιδιωτική

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»