Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα συνεργασία της AIG EUROPE με την EUROP ASSISTANCE

Δημοσίευση: 09/11/2021

Η AIG EUROPE S.A, Υποκατάστημα Ελλάδας o διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την EUROP ASSISTANCE S.A. Υποκατάστημα Ελλάδας, αναγνωρισμένη εταιρία στον κλάδο υπηρεσιών φροντίδας και παροχής βοήθειας.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2021 η EUROP ASSISTANCE S.A. Υποκατάστημα Ελλάδος,θα προσφέρει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχημάτων στους ασφαλισμένους της AIG, σε υφιστάμενους και νέους πελάτες, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα εταιρία οδικής βοήθειας «INTERPARTNERASSISTANCES.A.». Η νέα αυτή συνεργασία της AIG μετη διεθνούς κύρους στον τομέα παροχής υπηρεσιών και ασφαλιστικών προγραμμάτων βοήθειας, EUROP ASSISTANCE S.A. Υποκατάστημα Ελλάδος, το οποίο διατηρεί από το 1991 έχει όπως πάντα ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. Η Ασφαλιστική Εταιρία με την επωνυμία «EUROPASSISTANCES.A.» εδρεύει στη Γαλλία και διατηρεί νομίμως υποκατάστημα στην Ελλάδα, επί της οδούΠειραιώς 205 & Παν. Τσαλδάρη στον Ταύρο Αττικής, με ΑΦΜ 997520759, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η δέσμευση της εταιρίας συνίσταται στην άμεση παροχή υπηρεσιών βοήθειας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο. Οι ασφαλισμένοι στην AIG στην Ελλάδα, από τις αρχές Δεκεμβρίου, μπορούν να καλούν την EUROP ASSISTANCE στο210 3497024.

Ο Giuseppe Zorgno, Country Manager της AIG EUROPE S.A. στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία με την EUROP ASSISTANCE S.A. Υποκατάστημα Ελλάδος, αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της AIG να επιδιώκει να προσφέρει ολοκληρωμένα και ποιοτικά πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από τη νέα συνεργασία μας, οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν ένα εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών, που καλύπτουν τις ανάγκες καθημερινής βοήθειας και προστασίας του ασφαλισμένου. Μαζί με την EUROP ASSISTANCE δρούμε άμεσα, ανθρώπινα και κυρίως αποτελεσματικά, προσφέροντας βοήθεια με προτεραιότητα τον Άνθρωπο.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

HDI

Η HDI Global υποστηρίζει τους πελάτες στην εκπλήρωση των ρυθμιστικών τους απαιτήσεων με εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ενόψει της κλιματικής αλλαγής, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο φυσικούς κλιματικούς κινδύνους που σχετίζονται με την τοποθεσία και απειλούν

Το Family Business Forum της KPMG, το συνέδριο θεσμός στο πεδίο των οικογενειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα επιστρέφει στις 23 Απριλίου για 9η χρονιά

Κορυφαίοι επιχειρηματίες και ομιλητές με εξειδίκευση σε θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων θα συζητήσουν στο συνέδριο σημαντικά θέματα όπως η διακυβέρνηση, η

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»