Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Η νέα δυναμική εταιρική ταυτότητα του Infodromio Software Lab

Δημοσίευση: 12/01/2024
Infodromio, νέα εταιρική ταυτότητα

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται το 2024 το Infodromio με την αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας και την σύσταση της νέας σουίτας εφαρμογών INTERSUREA.

Το Ιnfodromio επανατοποθετείται στην αγορά με ένα ισχυρό brand και ιστορική πορεία από το 1992 στην κατασκευή ειδικού λογισμικού στον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Σήμερα -περισσότερο από ποτέ- είναι επιταγή της σύγχρονης πραγματικότητας η ασφαλιστική διαμεσολάβηση να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές απαιτήσεις και εξελίξεις. Όπως ανέφερε και ο κ. Σταύρος Βαλσάμης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Ιnfodromio Software Lab, “σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, οι ανάγκες της αγοράς έχουν διαφοροποιηθεί, οι καταναλωτές έχουν ωριμάσει ψηφιακά, οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και η ασφαλιστική διαμεσολάβηση χρειάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, για έναν πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό”.

Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός και το όραμα της Εταιρείας, σκοπός ο οποίος ενισχύεται με τον επανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτοτητας.

Δείτε το βίντεο:

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα διασύνδεσης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ΙNTERSUREA

Αφοσιωμένοι στο να δώσουν λύσεις διασύνδεσης στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, το Ιnfodromio το νέο online οικοσύστημα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ΙNTERSUREA.

Η νέα σουίτα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία διασύνδεσης των επαγγελματιών της διαμεσολάβησης, κάνοντας την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών πιο εύκολη από ποτέ. Η πλατφόρμα προσφέρει λύσεις B2B για πρακτορεία με δίκτυο συνεργατών, B2C για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, καθώς και το νέο Hub Connector που επιτρέπει την διασύνδεση και ενοποίηση συστημάτων ασφαλιστικών εταιρειών, πρακτορείων και διαμεσολαβητών με τους καταναλωτές.

Αναλυτικά, στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε περισσότερα: infodromio.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το ενσωματωμένο Σύστημα για τα Χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης, Pulse™️, το μοναδικό στην Ελλάδα και φέρνει

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»