Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Δημοσίευση: 19/02/2024
Infomax, κοπή Βασιλόπιτας 2024

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, η Infomax διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και εορταστικό πνεύμα.

“Ποιος θα τύχει το φλουρί;”, έγραφε η πρόσκληση προς τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι κλήθηκαν να παρευρεθούν μετά των συζύγων και συντρόφων τους. Έτσι, όλοι μαζί απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο σε μια ατμόσφαιρα οικογενειακής θαλπωρής.

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Ο CEO κ. Αποστολίδης Δημήτριος και ο συνιδρυτής της Infomax κ. Ταυλίκος Γεώργιος ευχαρίστησαν το προσωπικό για την συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ καλωσόρισαν με πολλή χαρά και δώρα την Υπεύθυνη Κλάδου Ζωής κα Ελένη Κιτσίδου, η οποία επέστρεψε δυναμικά μετά την άδεια μητρότητας της.

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Φέτος θεσπίστηκαν και τα “Infomax Diamonds” βραβεία που αναγνωρίζουν την εργατικότητα και το ήθος των στελεχών μας.

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Τα “Διαμάντια της Infomax” για το 2023 απονεμήθηκαν στους κ. Ζαβαντία Δημήτριο (ΙΤ Manager) και κα Βουβούση Δήμητρα (Marketing Manager), οι οποίοι βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες και smartwatch ως δώρα.

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Ποιος όμως έτυχε το φλουρί;

Η κα Κοφινά Κωνσταντίνα (Account Manager) ήταν αυτή που φέτος έτυχε το φλουρί, κερδίζοντας ένα ξύλινο επιτραπέζιο σκάκι, ενώ όλοι ευχήθηκαν αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, όνειρα και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»