Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ιατρικές εξετάσεις back to school από την Affidea

Δημοσίευση: 31/08/2021

Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού χαρακτήρα προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το πακέτο προληπτικού ελέγχου «Check up–Back to school» περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές για τη γενική υγεία εξετάσεις, για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έπειτα από το καλοκαίρι, με δύναμη και υγεία, θα κληθούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις της νέας περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς και κλινική εξέταση από καρδιολόγο. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού. Εάν ζητηθεί, χορηγείται βεβαίωση αθλητικής ικανότητας για το σχολείο.

Η προσφορά ισχύει για κάθε ραντεβού που θα προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Όμιλος Affidea, πάντα πιστός στο όραμα και στις αξίες του, παρέχει υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, υποστηρίζοντας την αξία της πρόληψης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»