Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Επεκτείνεται και σε άλλα μέλη της οικογένειας η δυνατότητα οδήγησης οχημάτων ΦΙΧ | Μείνετε όλοι προστατευμένοι με το πρόγραμμα BLUE HORIZON από την ΟΡΙΖΩΝ 1964

ΦΙΧ ΟΡΙΖΩΝ

Με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, επεκτείνεται και στα αδέλφια ιδιοκτητών η δυνατότητα οδήγησης των Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης (ΦΙΧ) τα οποία ανήκουν σε επαγγελματίες αγρότες, ανεξαρτήτως μεικτού βάρους του οχήματος, σύμφωνα με το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ).

Σκοπός αυτής της ρύθμισης είναι η διευκόλυνση των αγροτών στην κάλυψη των μεταφορικών αναγκών που προκύπτουν από την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
Το πλαίσιο της οδηγίας ήδη περιελάμβανε τους γονείς, τα τέκνα και συζύγους των αγροτών, υπό τον όρο ότι έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την οδήγηση των οχημάτων των συγκεκριμένων κατηγοριών.

Με το πρόγραμμα BLUE HORIZON από την ΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.Ζ, ο κάθε επαγγελματίας αγρότης, οδηγός ΦΙΧ,  όπως επίσης και οι συγγενείς του μπορούν να “έχουν το κεφάλι τους ήσυχο” ότι είναι προστατευμένοι για παν ενδεχόμενο.

Επωφεληθείτε των ειδικών προνομίων που σας προσφέρει η ΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.Ζ με ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες!

Επεκτείνεται και σε άλλα μέλη της οικογένειας η δυνατότητα οδήγησης οχημάτων ΦΙΧ | Μείνετε όλοι προστατευμένοι με το πρόγραμμα BLUE HORIZON από την ΟΡΙΖΩΝ 1964

Για την αναλυτική παρουσίαση προσφοράς ασφάλισης οχήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα συνεργάτη της εταιρίας

καλέστε τα κεντρικά γραφεία στο 210 3227932

ή στείλτε e-mail στο  motor@orizonins.gr

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!