Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Η Euroins Ελλάδος συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

87η ΔΕΘ, Euroins Ελλάδος

H Euroins Ελλάδος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμμετοχή της στη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης είναι η Βουλγαρία και η Euroins Ελλάδος, ως υποκατάστημα της Euroins Insurance Company JSC, της μεγαλύτερης (σε μερίδια αγοράς) ασφαλιστικής εταιρείας της Βουλγαρίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική διοργάνωση.

Η πρώτη συμμετοχή της Euroins στη ΔEΘ συμπίπτει με τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του Ομίλου στη Βουλγαρία. Σημειώνεται ότι το 2022 ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα για τη Euroins Insurance Company JSC η οποία κατέγραψε συνολικό όγκο ασφαλίστρων ύψους 232 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη μετά φόρων ύψους 767 χιλ. ευρώ, διευρύνοντας διαρκώς την πελατειακή της βάση στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από τους ασφαλισμένους σε όλες τις χώρες της παρουσίας της.

Η Εταιρεία καλεί τους πελάτες, συνεργάτες, διαμεσολαβητές και φίλους της να επισκεφθούν το περίπτερό της το οποίο θα βρίσκεται στη θέση (stand) αριθ. 13, περίπτερο (Pavilion) αριθ. 16 προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα νέα ολοκληρωμένα προϊόντα ασφάλισης τα οποία προσφέρει και εμπλουτίζει διαρκώς η Euroins Ελλάδος.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα