Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

EMPIST: Μία εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για την εταιρεία σας!

EMPIST 1st Cyber Security Conference

Με μεγάλη μας τιμή, ανακοινώνουμε την EMPIST ως μία εκ των GOLD χορηγών στο 1st Cyber Security Conference – Thessaloniki!

Με σχεδόν δύο δεκαετίες πολύπλευρης τεχνολογικής εμπειρίας, η ομάδα της EMPIST παρέχει προηγμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων λύσεων πληροφορικής, λύσεων cloud, ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Στην EMPIST, στόχος είναι η παροχή λύσεων και πόρων που χρειάζονται οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου ενασχόλησης, προκειμένου να ευδοκιμήσουν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο.

Το όραμά της επικεντρώνεται στην ορθή καθοδήγηση των πελατών της μέσω της επικοινωνίας, της συνεργασίας, του πάθους και της καινοτομίας, με προορισμό την ασφαλή ανάπτυξη και την ομαλή καθημερινή λειτουργία!

Οι υπηρεσίες της υπερβαίνουν τα πλαίσια δραστηριότητας μίας επιχείρησης πληροφορικής. Η έμπειρη ομάδα της EMPIST διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός προσαρμοσμένου σχεδίου για την ενίσχυση της επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες της υπερβαίνουν το κανονικό φάσμα ενός MSP. Επιπλέον της υποστήριξης πληροφορικής παρέχεται και η δυνατότητα ενίσχυσης της ψηφιακής προβολής της επιχείρησης και ως επί των πλείστων η δημιουργία ενός ισχυρού brand name.

Η προσέγγιση στην κυβερνοασφάλεια είναι προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης, παρέχοντας μια ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση που μπορεί να εξελιχθεί καθώς αλλάζει το τοπίο της απειλής.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της EMPIST από εδώ: empist.com

Εξασφαλίστε σήμερα την θέση σας στο 1st Cyber Security Conference από εδώ: https: eventora.com/1st-cyber-security-conference

Το Cyber Security Conference – Thessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη ΚαινοτομίαςCISCOΔιεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών ΔεξιοτήτωνΕθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής ΑνάπτυξηςΠεριφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΣΕΠΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.grculpanews.grcyprusinsurancenews.comepixeiro.grgrtimes.grkarfitsa.grmarketnews.grmoneyview.grmynews.grmyportal.grolathessaloniki.comstartup.gr,  ΖΟΟ 90.8

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!