Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΣΠΑΤΕ για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΠΑΤΕ ,  εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στους Συμπολίτες και στις Επιχειρήσεις, που  επλήγησαν οι περιουσίες τους από την καταστροφική φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και στις όμορες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους Άνδρες και τις Γυναίκες που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Ελληνική Αστυνομία και  στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την μάχη που έδωσαν και δίνουν, για την  προστασία όλων μας!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους Πιλότους των  εναέριων μέσων που με αυταπάρνηση ρίχθηκαν κυριολεκτικά στο πύρινο μέτωπο  για να προστατεύσουν όλους εμάς!!!!

Προκειμένου, να επανέλθει γρήγορα η ομαλότητα στις πληγείσες περιοχές, η  αποκατάσταση των ζημιών και η επαναλειτουργία όλων των Επιχειρήσεων,

Ζητούμε από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να συνδράμει στην  απλούστευση των διαδικασιών, ώστε οι πληγέντες να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όπως και στην καταβολή των αποζημιώσεων.

Θέτουμε ως ΣΠΑΤΕ στην διάθεση όλων των Αρμόδιων Φορέων τις εθελοντικές μας υπηρεσίες, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς όπου κρίνεται αναγκαίο.

Ελπίδα όλων, οι καταστροφικές φωτιές της Βαρυμπόμπης , της Ρόδου, της Εύβοιας, της Αρχαίας Ολυμπίας… και όλων των περιοχών που έχουν πληγεί, να  γίνουν η αρχή για τον σεβασμό στο Περιβάλλον. Η οικολογική καταστροφή στην  Βαρυμπόμπη, με το κάψιμο περίπου 30.000 στρεμμάτων δάσους και την απώλεια  χιλιάδων ζώων, που ζούσαν στο δάσος ελευθέρα ή και οικόσιτα, απαιτεί  τουλάχιστον την ενεργοποίηση της προσωπικής και ατομικής μας ευθύνης  απέναντι στο Περιβάλλον μας, τον Συνάνθρωπό μας και τους Εαυτούς μας.

Για το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ

Η Πρόεδρος Μαρία Δημητριάδη

Η Γεν. Γραμματέας Ελευθερία Μεταξά

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

EIOPA, ΜμΕ, cyber insurance

Η EIOPA καλεί τις ΜμΕ σε έρευνα για την ασφάλιση στον κυβερνοχώρο – Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την πρόσβαση των ΜμΕ στα cyber insurance προϊόντα;

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με την πρόσβαση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) στην