Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Δείτε σήμερα ακριβώς στις 18.00 το τελευταίο ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ Live της φετινής σαιζόν!

Δημοσίευση: 08/07/2024

Μελέτη Πληθωρισμού–Μισθού. Πως Θα Κριθεί Και Θα Μελετηθεί Η Περίπτωση Αυτή Προκειμένου Να Υπολογιστεί Ο Προσωπικός Πληθωρισμός Και Η Συνταξιοδοτική Ανάγκη Του Υποψηφίου Ασφαλισμένου?

Μη χάσετε σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 την εκπομπή “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα μία χρονιά το “Ανάλυσέ το” με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers βρίσκεται στο InsuranceForum web tv κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00.

Στο πλαίσιο της εκπομπής διερευνούμε περιπτώσεις προ-ασφαλιστικών ελέγχων, ασφαλιστικών ζημιών, αξιώσεων και αποζημιώσεων από την οπτική όλων των εμπλεκόμενων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία). Κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα μοναδικό case study όπου αναλύουμε τα όσα ορίζει ο νόμος και οι ασφαλιστικές συμβάσεις στην πράξη, ενώ βλέπουμε από την πρώτη γραμμή την όλη διαδικασία αξιολόγησης.

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινή δραστηριότητα των επαγγελματιών.

Τί θα παρακολουθήσετε στην εκπομπή της Τρίτης:

Μελέτη πληθωρισμού–μισθού. Πως θα κριθεί και θα μελετηθεί η περίπτωση αυτή προκειμένου να υπολογιστεί ο προσωπικός πληθωρισμός και η συνταξιοδοτική ανάγκη του υποψηφίου ασφαλισμένου?

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια της εκπομπής “Ανάλυσέ το”, πατώντας εδώ.

Η εκπομπή Aνάλυσέ το!” μεταδίδεται ζωντανά από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Innovation Media στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»