Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

AI Τεχνολογία στη φαρέτρα της «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» | Επέκταση της συνεργασίας με την VDFM Ltd

Δημοσίευση: 10/05/2023
AI Τεχνολογία στη φαρέτρα της «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» | Επέκταση της συνεργασίας με την VDFM Ltd

Στο πλαίσιο επέκτασης της παγιωμένης συνεργασίας της VDFM Ltd με την Υδρόγειο Ασφαλιστική, η πρώτη εξασφάλισε στην ασφαλιστική την καινοτόμα υπηρεσία «ΑUTOCHECK24» προ ασφαλιστικού ελέγχου της BDEO επίσημου συνεργάτη της VDFM για Ελλάδα και Κύπρο για εντοπισμό/ανίχνευσης ζημιάς/υπολογισμό κόστους, με στόχο τη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών της εταιρείας, καθώς και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της, ακόμα περισσότερο!

Αυτή, η τελευταίας τεχνολογίας ΑΙ υπηρεσία, αξιοποιεί τη λήψη φωτογραφίας/βίντεο, η οποία και αποστέλλεται μέσω sms, για την απλοποίηση και επιτάχυνση του προ ασφαλιστικού ελέγχου. Σε περίπτωση ζημιάς, πραγματοποιείται πλήρης ταυτοποίηση του οχήματος με αριθμό πλαισίου (VIN) και αναγνωρίζονται αυτόματα τα κατεστραμμένα επιφανειακά σημεία, καθώς και τα απαραίτητα ανταλλακτικά, ενώ υπολογίζεται το απορρέον κόστος.

Επιπλέον, διασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) του οδηγού, καθώς δε γίνεται χρήση κινητού εξ αποστάσεως, ενώ δεν απαιτεί παρά σχεδόν μηδενική κατανάλωση δεδομένων. Τέλος, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24/7 και λειτουργεί μέσω mobile app ή SMS link με χρόνο ολοκλήρωσης -μόλις- τα 3 λεπτά χωρίς να χρειάζεται η δέσμευση του πελάτη για ραντεβού καθώς και του εκάστοτε υπάλληλου της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»