Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Ξεκίνα δυναμικά την καριέρα σου μέσα από το Audit Graduate Recruitment Program 2021 της KPMG!

Δημοσίευση: 07/07/2021

Είσαι απόφοιτος σχολής Οικονομικής/Λογιστικής κατεύθυνσης και επιθυμείς να ασχοληθείς με τον Ελεγκτικό κλάδο; Η KPMG, λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των εργασιών της, επιδιώκει να προσλάβει νέους επαγγελματίες για την ομάδα Ελέγχου της, μέσα από το πρόγραμμα μόνιμης στελέχωσης της εταιρείας μας, το Audit Graduate Recruitment Program 2021.

Εάν σε ενδιαφέρει μία καριέρα στον τομέα της Ελεγκτικής, τότε μπορείς να υποβάλεις την αίτηση σου για το πρόγραμμα εδώ.

Στα πλαίσια του προγράμματος, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, 11.00-13.30, θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή μας παρουσίαση “Audit Foundation Day Webcast”, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για το επάγγελμα του Ελεγκτή, να γνωρίσουν στελέχη της KPMG, καθώς και για τα επόμενα βήματα του προγράμματος. Εάν σε ενδιαφέρει, μπορείς να λάβεις μέρος κάνοντας την εγγραφή σου εδώ.

Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με προσοχή και με βάση τα κριτήρια του προγράμματος. Οι κορυφαίοι υποψήφιοι θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Workshop & Testing Event KPMG Audit Assessment Day”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2021. Θα ακολουθήσουν ατομικές συνεντεύξεις με τους επικρατέστερους και οι επιτυχόντες θα ενταχθούν στην ομάδα της KPMG τον Οκτώβριο 2021.

Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο GraduateProgram@kpmg.gr.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»