Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Βράβευση GMM στα Fund Managers’ Awards 2023

Δημοσίευση: 05/02/2024
GMM, ΠΑΝΟΡΜΟΣ, Fund Managers' Awards

Την Τετάρτη, 31/01/2024, στο ξενοδοχείο King George, πραγματοποιήθηκε για 16η φορά η εκδήλωση FUND MANAGERS’ AWARDS, η οποία βράβευσε τα πιο αποδοτικά Αμοιβαία Κεφάλαια του 2023, αλλά και της τελευταίας τριετίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, οι οποίοι απένειμαν και τις τιμητικές διακρίσεις στους διαχειριστές των πιο επιτυχημένων εταιρειών Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Μεταξύ αυτών απονεμήθηκαν βραβεία και στην GMM, εταιρεία του κ. Ηλία Γεωργουλέα, Συναδέλφου και Συνεταίρου του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής αυτού του Θεσμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο με επιτυχία από την Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων.

Το Συνεργατικό Σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ εκπροσώπησαν στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λάμπρου και οι Εταίροι Χρύσα Κοτζιά, Σταύρος Τερζάκης.

“Πολλά Συγχαρητήρια στον Ηλία & πάντα κορυφαίες αποδόσεις!!!”, αναφέρει σε δημοσίευσή του ο Συνεταιρισμός

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυρανάκης

Κυρανάκης: Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις -Η βάση δεδομένων του Κτηματολογίου δεν παραβιάστηκε

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Πλεύσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»