Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Αποκτήστε το νέο βιβλίο πωλήσεων του Αντώνη Σαούτη με τίτλο “Με Πίστη για την Κατάκτηση της Κορυφής”

Αντώνης Σαούτης, Βιβλίο

Ο Αντώνης Σαούτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με εμπειρία σχεδόν 50 ετών και πρώην στέλεχος σε πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Με πίστη για την κατάκτηση της κορυφής»

Ο Αντώνης Σαoύτης, με πολύχρονη εμπειρία στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και πλήρη εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου πωλήσεων με τίτλο “Με πίστη για την κατάκτηση της κορυφής”.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 3 ενότητες και αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τους νεοεισαχθέντες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση καθώς και για τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς.

Με μία προσωπική οπτική, ο κ. Σαoύτης αναλύει στο βιβλίο του τα διαχρονικά ζητήματα του επαγγέλματος όπως επίσης και τρόπους διαχείρισής τους. Αναλυτικά, όπως προσθέτει ο κ. Σαoύτης, στις τρεις αυτές ενότητες αναλύονται τα παρακάτω:

«Η Α΄ ενότητα ασχολείται με ένα θέμα που είναι η βάση της δουλειάς μας. Αυτό δεν είναι άλλο από τη συνεχή και καθημερινή αναζήτηση νέων υποψήφιων πελατών».

«Στην Β΄ ενότητα ασχολούμαστε με το άλλο βασικό και ουσιαστικό θέμα, που το αντιμετωπίζουμε σε κάθε πελάτη. αυτό δεν είναι άλλο, από τις αντιρρήσεις των πελατών μας και στην Γ΄ ενότητα ασχολούμαστε με την ψυχολογία του πελάτη αλλα και του ασφαλιστή».

Το νέο βιβλίο του Αντώνη Σαούτη απευθύνεται στην ελληνική και κυπριακή ασφαλιστική αγορά στην τιμή μόνο των 10€.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε τηλεφωνικά καλώντας στο: 6942551 350, ή μέσω email στο: info@insuranceinnovation.gr

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του κ. Σαούτη στο Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο της Τρίτης 30 Μαΐου:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΣΑΠΗ, Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας, γενική συνέλευση

Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΑΠΗ

Το Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας καλεί τα μέλη του στην τακτική ετήσια γενική συνέλευση η οποία θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο