Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Το insuranceforum.gr στην Αλεξανδρούπολη!

Δημοσίευση: 24/11/2022
Αριστείδης Βασιλειάδης, cybernews.gr, κυβερνοασφάλεια
Αριστείδης Βασιλειάδης, Founder, Innovation Media

Γράφει ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Founder Insurance Innovation

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την Δευτέρα όπου και θα επισκεφθούμε την πόλη της Αλεξανδρούπολης για τη διεξαγωγή της πρώτης ημερίδας μας στην επαρχία μετά την Covid εποχή.

Είναι γεγονός ότι οι διοργανώσεις μας στην επαρχία μας έλειψαν. Μας έλειψε η επαφή μας με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Πάντα το έλεγα πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές των μικρότερων πόλεων έχουν διαφορετικά θέματα να αντιμετωπίσουν από αυτά των επαγγελματιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διαφορετικά προβλήματα, διαφορετικές ανάγκες ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κάθε χρόνο επισκεπτόμασταν τουλάχιστον 5 πόλεις της χώρας για να ενημερώσουμε τους συναδέλφους.

Και αυτή η διαδικασία μας έλειψε λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε. Και ξεκινάμε από την όμορφη Αλεξανδρούπολη και το Ν. Έβρου.

Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 μ.μ. θα είμαστε στο Astir Egnatia Hotel για την νέα ημερίδα του insuranceforum.gr κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες του Ν. Έβρου για τις εξελίξεις στο επάγγελμά μας. Θα δώσουμε έμφαση σε δύο θέματα που μας ζητήθηκαν έντονα το τελευταίο διάστημα. Το πρώτο θέμα αφορά την πρακτική εφαρμογή των κανονισμών της IDD και του GDPR.  Δηλαδή στην κανονιστική συμμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και πώς πρέπει να τηρούμε όλα αυτά που μας ζητούνται τα τελευταία χρόνια.

Η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services Experto Crede Consultants θα μας δώσει πρακτικά παραδείγματα εφαρμογής των κανόνων αλλα και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων. Παράλληλα, θα μας μιλήσει για τα κρυφά σημεία του GDPR και πώς μπορούμε να ασφαλίσουμε τα δεδομένα των πελατών μας.

Από την άλλη, ο κ. Γιάννης Μηλιάτσης, Founder, bizman.gr & Σύμβουλος Ανάπτυξης Πωλήσεων, θα μας προτείνει πρακτικούς τρόπους προκειμένου να οργανωθούμε σωστά και να αναπτύσσουμε τις πωλήσεις μας ευκολότερα αλλα και πιο στοχευμένα.  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίασής του θα μας μιλήσει για το πώς  τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, προκειμένου να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο και να ενισχύσουμε την παραγωγικότητά μας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ο κ. Κωνσταντίνος Βακίδης, COOApeiron Insurance Project, θα μας μιλήσει εν συντομία για την πορεία του ομίλου της TRIGLAV στην Ευρώπη αλλα και την παρουσία του στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, CEO Apeiron Insurance Project.

Η ημερίδα του insuranceforum.gr διεξάγεται με την πολύτιμη υποστήριξη της Apeiron Insurance Project και της Yellow Insurance.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις για την πορεία του κλάδου.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο Astir Egnatia Hotel ακριβώς στις 17.00 μ.μ.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για την εκδήλωση εδώ

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να ανταμώσουμε από κοντά και να συζητήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»