Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

UBITECH: Ένας κορυφαίος, εξαιρετικά καινοτόμος οίκος λογισμικού!

Δημοσίευση: 07/04/2023
UBITECH

Με μεγάλη μας τιμή, ανακοινώνουμε την UBITECH ως μία εκ των GOLD χορηγών μας στο 1st Cyber Security Conference – Thessaloniki!

Η UBITECH είναι ένας κορυφαίος, εξαιρετικά καινοτόμος οίκος λογισμικού, ενοποιητής συστημάτων και πάροχος τεχνολογίας, που ιδρύθηκε  στην Αθήνα το 2005 προκειμένου να παρέχει αξιόπιστες και έξυπνες τεχνικές λύσεις όπως  επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και στην κυβέρνηση.

Παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών ελέγχου ασφάλειας εφαρμογών ιστού , χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα και εξελιγμένα εργαλεία της αγοράς.

Στόχος είναι η αποτελεσματική, ασφαλής πρόσβαση και επικοινωνία με διάφορους ετερογενείς πόρους πληροφοριών και υπηρεσίες, οπουδήποτε και οποτεδήποτε!

Η τεχνολογική καινοτομία αποτελεί την ψυχή της UBITECH. Αναζητά και επικυρώνει συνεχώς νέες, αναδυόμενες τεχνολογίες, έννοιες και λύσεις ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει υπάρχουσες εφαρμογές λογισμικού και προϊόντα για κάθετες αγορές ή για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών τελικών χρηστών.

Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της βρίσκεται η ευρωπαϊκή αγορά έχοντας μάλιστα αποκτήσει πολλές κοινοτικές και εθνικές επιχορηγήσεις για νέες πρωτοβουλίες Ε&Α.

Ακόμη, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της με στοχευμένες διεθνείς δραστηριότητες μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών, των θυγατρικών και των γραφείων της στη Λεμεσό (Κύπρος) και στο Μπουένος Άιρες (Αργεντινή).

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δραστηριότητα της UBITECH από εδώ: ubitech.eu

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο 1st Cyber Security Conference από εδώ: eventora.com/1st-cyber-security-conference-/

Το Cyber Security Conference – Thessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη ΚαινοτομίαςCISCOΔιεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών ΔεξιοτήτωνΕθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής ΑνάπτυξηςΠεριφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΣΕΠΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.grculpanews.grcyprusinsurancenews.comepixeiro.grgrtimes.grkarfitsa.grmarketnews.grmoneyview.grmynews.grmyportal.grolathessaloniki.comstartup.gr,  ΖΟΟ 90.8

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»