Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε! Εσύ έγινες συνδρομητής;

Δημοσίευση: 28/12/2021

Το “The Insurer”, το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα της Insurance Innovationείναι ξανά στα χέρια σας με πλούσια ύλη, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και τεκμηριωμένη άποψη.

Το “The Insurer”, αποτελεί ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ένα πεδίο ελεύθερης έκφρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου, μέσω του οποίου αναδεικνύονται οι προβληματισμοί αλλά και οι σκέψεις των ανθρώπων της διαμεσολάβησης. Ο αναγνώστης ενημερώνεται αξιόπιστα και αντικειμενικά για ό,τι τον αφορά, ενώ η συνοπτική και ταυτόχρονα ακριβής ύλη του ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επικαιρότητας και των εξελίξεων.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου έχουμε τη τιμή να υποδεχόμαστε τον κ. Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α., σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μας αποκαλύπτει πώς η INTERLIFE κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μετατραπεί σε μια εταιρεία πρότυπο για την ελληνική αγορά και να αναπτυχθεί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στις σελίδες του “The Insurer” ο κ. Βοτσαρίδης ανοίγει τα χαρτιά του και μοιράζεται μαζί μας τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους της εταιρείας, σχολιάζοντας παράλληλα το φαινόμενο του bancassurance, το ρόλο της διαμεσολάβησης στη σύγχρονη εποχή και την αύξηση των διαδικτυακών καναλιών διανομής.

Γίνετε συνδρομητής του “The Insurer” πατώντας εδώ

 

Διαβάστε στο “The Insurer” Δεκεμβρίου:

 

  • Αφιέρωμα: Τι απαντούν πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής για την κινητροδότηση της ιδιωτικής ασφάλισης;»

 

  • Κώστας Καραχάλιος, Αντιπρόσωπος Virtual i Technologies Ελλάδα: «Μία μέρα, κανείς δεν θα πιστεύει ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν κινδύνους χωρίς πρώτα να τους επιθεωρήσουν»

 

  • Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου, Γενική Διευθύντρια One Option: «Επενδύουμε συνεχώς στο δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέροντας στήριξη και καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την αγορά»

 

  • Δημήτρης Μουντάκης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ασφαλιστών Νομού Χανίων, Γενικός Γραμματέας ΠΟΑΔ: «Η εμφάνιση των ηλεκτρονικών πλατφορμών απαξιώνει το λειτούργημα του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή»

 

  • Μαίρη Μπιτούνη, Managing Director, Humanis Your HR Partner: «3+1 σημαντικά βήματα για την αύξηση της εργασιακής δέσμευσης των ασφαλιστικών εταιρειών (και όχι μόνο…)»

 

  • Ηλίας Τσολάκης, Πρόεδρος ΠΟΑΔ, Πρόεδρος ΕΑΔΕ: «Προτεραιότητα μας θα είναι η δυνατή εκπροσώπηση της διαμεσολάβησης σε όλους τους φορείς που ασκούν εξουσία στο χώρο μας εν απουσία μας»

 

  • Aριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής Insurance Innovation: «Σύμπραξη κράτους και ιδιωτικής ασφάλισης: Κίνδυνοι και ευκαιρίες»

 

  • Σωτηρία Γιαννακοπούλου, Αρχισυντάκτρια insuranceforum.gr, Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος: «Ο πληθωρισμός, οι ανατιμήσεις των ασφαλίστρων και το δίλημμα στον κλάδο αυτοκινήτων»

 

The Insurer

Κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και διατίθεται με συνδρομή

 

Έβδομο Τεύχος: Δεκέμβριος 2021

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής: 20€

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής για Κύπρο: 30€

Γίνετε συνδρομητής πατώντας εδώ

Ανανέωσε τη συνδρομή σου εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

Το MDRT Day έρχεται Θεσσαλονίκη!

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του καθιερωμένου MDRT DAY στη Θεσσαλονίκη. Φέτος έχει τίτλο “Secure Today… Thrive Tomorrow” και θα διεξαχθεί το

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»