Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε! Εσύ έγινες συνδρομητής;

Δημοσίευση: 09/09/2022
Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε! Εσύ έγινες συνδρομητής;

Το νέο τεύχος του περιοδικού “The Insurer”, του πρώτου εκδοτικού εγχειρήματος της Insurance Innovation, μόλις κυκλοφόρησε, με πλούσια ύλη, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και όπως πάντα τεκμηριωμένη άποψη!

Αυτό τον Σεπτέμβριο το “The Insurer” γιορτάζει τα 10 τεύχη του με μια ειδική έκδοση, η οποία αγκαλιάζει τον καταναλωτή! Μέσα από απλά και κατατοπιστικά άρθρα, ενισχύει την ασφαλιστική συνείδηση των καταναλωτών, υπογραμμίζοντας τα οφέλη και την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης ιδιαιτέρως σε περιόδους οικονομικής αστάθειας, όπως η μετά-Covid εποχή.

Μέσα από τις 4 κατηγορίες του, Κλάδος Αυτοκινήτου, Κλάδος Ζωής & Υγείας, Κλάδος Περιουσίας και Ειδικές Ασφαλιστικές Καλύψεις, το “The Insurer” μοιράζεται συμβουλές και επισημαίνει όλα τα σημεία-κλειδιά, τα οποία θα πρέπει να προσέχει ο ασφαλιζόμενος κατά την επιλογή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του. Μέσα στις σελίδες του, θα βρείτε έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, ενώ παράλληλα θα ενημερωθείτε και για καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονου επαγγελματία.

Ασφαλώς, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά για το “The Insurer” παραμένει η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου, αποτελώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου φιλοξενούμε τους κ.κ. Εμμανουήλ Μάνο και Αναστάσιο Δρόσου, οι οποίοι μας μιλούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες τους έναντι των κυβερνοεπιθέσεων, αναλύοντάς τους κινδύνους αλλά και τις τάσεις του Cyber Risk στη νέα ψηφιακή εποχή.

Η Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ καινοτομεί με την ενσωμάτωση ερευνητικών τεχνολογιών αιχμής στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, αλλά κυρίως επιχειρεί να βελτιώσει την ποιότητα τους, εξελίσσοντας & ενδυναμώνοντας τον καίριο ρόλο των πραγματογνωμόνων σε θέματα επιθεωρήσεων ζημιών & αξιολόγησης Cyber Risk κινδύνων.

Παράλληλα, υποδεχόμαστε τον κ. Γιάννη Σιμιντζή, ο οποίος μας συστήνει την εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ARISTON COVER και μοιράζεται μαζί μας το μυστικό της επιτυχίας της, αποκαλύπτοντάς μας πώς κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσει ένα ισχυρό brand name και να εδραιωθεί στην ασφαλιστική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα.

Γίνετε συνδρομητής του “The Insurer” πατώντας εδώ

 

Διαβάστε στο “The Insurer” Σεπτεμβρίου:

 

  • Ε. Μάνος & Α. Δρόσου: Δυναμική είσοδο της Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ & του ΕΚΕΤΑ στο κλάδο διαχείρισης Ζημιών και διενέργειας Προ-Ασφαλιστικών ελέγχων κατά του Cyber Risk

 

  • ARISTON COVER: Ο ρόλος του διαμεσολαβητή εξακολουθεί να είναι κομβικός στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς

 

  • Νικόλαος Η. Παπαστεργίου, Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων Εταιρικού Δικτύου Εθνικής Ασφαλιστικής Retirement Income Certified Professional®: Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης;

 

 

  • Contract S.A.: Στην υγειά μας! Είναι για σένα μόνο μια ευχή ή τρόπος ζωής και καθημερινή φροντίδα;

 

  • Παναγιώτης Χαχλάκης, CEO & Founder MakeSure OE: Ο ασφαλιστής του μέλλοντος βρίσκεται πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε!

 

  • Σωτηρία Γιαννακοπούλου, Editor in Chief – Communications Manager insuranceforum.gr: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ασφαλίστρων εν μέσω πληθωρισμού;

 

The Insurer

Κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και διατίθεται με συνδρομή

 

Δέκατο Τεύχος: Σεπτέμβριος 2022

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής: 20€

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής για Κύπρο: 30€

Γίνετε συνδρομητής πατώντας εδώ

Ανανέωσε τη συνδρομή σου εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»