Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το MDRT Day στη Θεσσαλονίκη!

Δημοσίευση: 10/05/2024

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του καθιερωμένου MDRT DAY στη Θεσσαλονίκη. Φέτος έχει τίτλο “Secure Today… Thrive Tomorrow” και θα διεξαχθεί το τριήμερο 19 με 21 Σεπτεμβρίου 2024

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου “η συμμετοχή μας στις επίσημες ημερίδες MDRT Day είναι πάντα μία απο τις καλύτερες επιλογές στην αποκόμιση νέων πρακτικών και μεθόδων στο επάγγελμά μας”

Εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας σε προνομιακή τιμή έως και τις 31 Μάϊου απο τον παρακάτω σύνδεσμο

Προεγγραφές μπορούν να γίνονται απο εδώ

 

Ο Οργανισμός Million Dollar Round Table (MDRT)- The Premier Association of Financial Professionals®- ιδρύθηκε το 1927 και είναι μια παγκόσμια, ανεξάρτητη ένωση περισσοτέρων από 72.000 κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα των ασφαλειών ζωής και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από περισσότερες από 500 εταιρείες σε 70 έθνη και περιοχές. 

Τα μέλη του MDRT επιδεικνύουν εξαιρετικές επαγγελματικές γνώσεις, αυστηρή δεοντολογική συμπεριφορά και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. 

Η εγγραφή στο MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως το απόλυτο επίπεδο αριστείας στον τομέα των ασφαλειών ζωής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για έναν επαγγελματία. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mdrt.org και ακολουθήστε το MDRT στα Social Media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram).

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»