Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

“The Life Savers” – Όμιλος Groupama: 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη εκπαιδευτεί στις Πρώτες Βοήθειες

Δημοσίευση: 11/09/2023
Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί τις αξίες της πρόληψης και της αλληλεγγύης στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα “The Life Savers”, με το οποίο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη σημασία της γνώσης Πρώτων Βοηθειών, ενώ, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει ουσιαστική δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

“The Life Savers” - Όμιλος Groupama: 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη εκπαιδευτεί στις Πρώτες Βοήθειες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η οποία λαμβάνει χώρα το δεύτερο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη, η Groupama Ασφαλιστική ξεκινά έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνεται σε πελάτες και συνεργάτες της. «Ανοίγει» – αποκλειστικά για το σκοπό αυτό – τα Γραφεία Πωλήσεών της σε όλη την Ελλάδα, όπου, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Στατιστικά, σχεδόν το 1/3 των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων που συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου, θα μπορούσαν να αποφευχθούν με έγκαιρη και έγκυρη παρέμβαση βοήθειας από κάποιον παρευρισκόμενο.

Χάρη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Τhe Life Savers, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Ομίλου Groupama και διεξάγεται με επιτυχία από το 2022, έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως, εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα συνεχίζεται δυναμικά, με στόχο την εκπαίδευση 1.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»