Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Τις γιορτές ταξιδεύουμε με την ασφάλεια της Interamerican

Δημοσίευση: 23/12/2022
interamerican
Ο στόλος της Οδικής Βοήθειας

H Interamerican, έχοντας στόχο να βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στους ασφαλισμένους της έχει πάρει και εφέτος τα κατάλληλα μέτρα κατά την περίοδο των εορτών, ώστε οι πελάτες της να νιώθουν ασφαλείς και να μπορούν να απολαύσουν με τους αγαπημένους τους τις ξεχωριστές αυτές ημέρες χαράς και ηρεμίας.

Ειδικότερα τους παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης, προσφέροντας βοήθεια και λύσεις, γρήγορα και εύκολα, οτιδήποτε κι αν συμβεί.

Η 24ωρη γραμμή Οδικής Βοηθείας 1158 της Interamerican λειτουργεί αδιάλειπτα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, με άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε στιγμή ανάγκης στο δρόμο. Με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, η ομάδα της Οδικής Βοήθειας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση και φροντίζει για την αποκατάσταση κάθε βλάβης, αλλά και κάθε διαδικασία σε περίπτωση ατυχήματος, τόσο για το όχημα, όσο και για τους επιβάτες.

Τα Πολυϊατρεία Medifirst
Τα Πολυϊατρεία Medifirst

Αξιοποιώντας την τεχνολογία για καλύτερη εξυπηρέτηση, η Εταιρία δίνει τη δυνατότητα κλήσης οδικής βοήθειας απλά και γρήγορα με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής Drive On, εντελώς δωρεάν. Με το Drive On app ο ασφαλισμένος μπορεί να καλέσει την οδική βοήθεια, παρακολουθώντας σε real time την πορεία και τον χρόνο άφιξης του εξειδικευμένου συνεργάτη της Interamerican.

Παράλληλα, για κάθε επείγον περιστατικό υγείας, η Γραμμή Υγείας 1010 της Interamerican είναι στη διάθεσή των ασφαλισμένων 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Διαθέτοντας ένα μοναδικό δίκτυο υποδομών, εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και ο σύγχρονος στόλος στις υπηρεσίες Υγείας, που περιλαμβάνει ασθενοφόρα, ελικόπτερα και αεροπλάνα, αναλαμβάνει την ασφαλή και υπεύθυνη υγειονομική μεταφορά του ασθενούς στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τις γιορτές ταξιδεύουμε με την ασφάλεια της Interamerican
H 24ωρη γραμμή Υγείας 1010

Έχοντας ως στρατηγική προτεραιότητα την προαγωγή της ασφάλειας κάθε στιγμή, η Interamerican και αυτές τις γιορτές ταξιδεύει μαζί σας και παρέχει λύσεις για κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γιάννης Φουρλής

Απεβίωσε ο Γιάννης Φουρλής

Ο χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός κλάδος θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Φούρλη, μια διακεκριμένη προσωπικότητα γνωστή για το σημαντικό επιχειρηματικό και

Ανάλυσέ το, 19-02-24

Μη χάσετε σήμερα στο “Ανάλυσέ το”: Μελέτη περιστατικού νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο – Ποια θα είναι η συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας;

Μη χάσετε σήμερα το “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα μία

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»