Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Τα People Excellence Awards της KPMG αναδεικνύουν τις πλέον σύγχρονες τάσεις στην ελληνική αγορά

Δημοσίευση: 23/09/2021

Σύμφωνα με το πλαίσιο των βραβείων, οι νέες περιοχές βράβευσης για το 2021, καθορίστηκαν και φέτος μέσα από τις συζητήσεις των στελεχών της Συμβουλευτικής Επιτροπής καθώς και μετά την επιβεβαίωση των μελών της Επιτροπής Θεσμικών

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης και απονομής των βραβείων People Excellence Awards της KPMG στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2021 για το 2020, η έναρξη του νέου κύκλου People Excellence Awards είναι πλέον γεγονός.

Ειδικότερα, κατά την πρώτη φάση των 2021 People Excellence Awards, τον Οκτώβριο του 2021, οι επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού θα κληθούν να προτείνουν τις εταιρείες που θεωρούν ότι έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει τις πιο πρωτοπόρες και σύγχρονες πρωτοβουλίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, σε μία από τις παρακάτω 3 περιοχές:

  • Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο (Make evidence based decisions – workforce insights)
  • Διαμόρφωση του «Ανθρώπινου Δυναμικού του αύριο» (Shape workforce of the Future “build, buy, borrow, bridge, bot”)
  • Ανάπτυξη κουλτούρας Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης (Build Diversity & Inclusion in working environment)

Στο τέλος της πρώτης φάσης θα αναδειχθούν οι εταιρείες που πρωτοπορούν ανά θεματική περιοχή σε κάθε έναν από τους 9 κλάδους: Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Τρόφιμα-Ποτά, Τεχνολογία-Τηλεπικοινωνίες, Βιομηχανία, Πετρελαιοειδή-Ενέργεια, Φαρμακευτικές, Λιανικό Εμπόριο, Υπηρεσίες, Εμπόριο.

Κατά τη δεύτερη φάση, οι Γενικοί Διευθυντές των εταιρειών του αρχικού δείγματος επιλέγουν τις 2 καλύτερες ανά κατηγορία βράβευσης πρωτοβουλίες. Από την τελική ψηφοφορία θα προκύψουν οι νικήτριες εταιρείες ανεξαρτήτως κλάδου.

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης και οι νέες πρωτοβουλίες που θα αναδειχθούν και αυτή τη χρονιά αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μείνετε συντονισμένοι για να αφουγκραστείτε τον παλμό των πιο σύγχρονων εξελίξεων στο ανθρώπινο δυναμικό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους βραβευθέντες των 2020 People Excellence Awards, καθώς και τις πρωτοβουλίες που αναδείχθηκαν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://peopleexcellenceawards.kpmg.gr/PeopleExcellenceAwards.html

Επίσης μπορείτε να δείτε την εκδήλωση των Βραβείων εδώ: https://youtu.be/2xGo_O-Ic5U

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Infomax, κοπή Βασιλόπιτας 2024

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, η Infomax διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη

Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασφαλιστική διαμεσολάβηση, απαιτήσεις

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή – Οι Βασικές Απαιτήσεις και το Ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο

Γράφει η Εύη Μηντζιώρη, Δικηγόρος, Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Στο άρθρο που ακολουθεί, περιγράφονται συνοπτικά οι βασικές κανονιστικές απαιτήσεις για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»