Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Synet Drive: Το νέο app Οδικής Βοήθειας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Μία ιδιαίτερα καινοτόμα υπηρεσία μέσω της εφαρμογής Synet Drive προσφέρει η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στους ασφαλισμένους της εμπλουτίζοντας την εμπειρία των πελατών της με νέες τεχνολογίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Η εφαρμογή Synet Drive δίνει την δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής να καλέσουν, εύκολα και γρήγορα με ένα «κλικ», Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, όλο το 24ωρο, χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία ή άλλες χρονοβόρες διαδικασίες κατά την δύσκολη στιγμή του συμβάντος.

Το νέο app mobile Οδικής Βοήθειας, Synet Drive, το οποίο είναι δωρεάν για όσους έχουν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό τους στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική, είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, εντοπίζει αμέσως την τοποθεσία του ακινητοποιημένου οχήματος μέσω GPS και ενημερώνει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος Oδικής Bοήθειας ενώ ο χρήστης μπορεί σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί την πορεία του οδηγού που πλησιάζει.

Πιο συγκεκριμένα ο ασφαλισμένος:

  • Κατεβάζει ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή SynetDrive
  • Καταχωρεί τα στοιχεία του μία φορά, για να δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ
  • Σε περίπτωση ανάγκης μπαίνει στην εφαρμογή και επιλέγει την βλάβη που υπέστη το όχημά του
  • Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία του ακινητοποιημένου οχήματος μέσω GPS και στέλνει άμεσα το πλησιέστερο όχημα Οδικής Βοήθειας.

Όπως αναφέρει ο CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κος Δημήτρης Ζορμπάς «Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτομίες βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Στις μέρες μας τα τεχνολογικά εργαλεία έχουν πλέον εδραιωθεί στην αγορά και η χρήση τους αποτελεί προαπαιτούμενο για κάθε καταναλωτή που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από την ασφαλιστική του εταιρία».

 

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο app πατήστε εδώ:

https://youtu.be/P3cxNWKMR4Q

Διαβάστε Ακόμα

έρευνα KPMG

Γενική Έρευνα Αποδοχών και Παροχών της KPMG για το 2022: αισιόδοξα μηνύματα της αγοράς, αφήνουν πίσω τη δύσκολη περίοδο των τριών τελευταίων ετών

Η KPMG στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 3 δεκαετίες, παρέχει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση αναφορικά με θέματα αποδοχών και