Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Acronis Day 2023 – Protecting the Digital World

Δημοσίευση: 21/03/2023
acronis day 2023

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις γύρω από τον τομέα του Cyber Security, με πολλούς προσκεκλημένους της Acronis από το εξωτερικό αλλά και Έλληνες επαγγελματίες από τους κλάδους της πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας.

Γιατι πρέπει να παρευρεθείτε;
  • Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της TicTac Cyber Security και την Acronis θα παρουσιάσουν τις λύσεις της Acronis για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από Κυβερνοαπειλές και φυσικές καταστροφές.
  • Θα πραγματοποιηθούν Live Workshops με τις λύσεις της Acronis για Disaster Recovery και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις από ειδικούς στα θέματα κυβερνοασφάλειας της TicTac Cyber Security και της Acronis.
  • Επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής ο πρώην επικεφαλής (αντιστράτηγος) της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Μανώλης Σφακιανάκης.
  • Θα συζητηθεί αναλυτικά το Success Story του MSSP model (Managed Security Services Provider) το οποίο μπορεί να βοηθήσει σε συνολική αναδιαμόρφωση μιας εταιρίας πληροφορικής σε Service Provider.
  • Εάν είστε εταιρία πληροφορικής, υπεύθυνοι μηχανογράφησης, IT Administrator η CISO ενός οργανισμού και θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν εκθέτετε την εταιρεία σε παραβιάσεις ασφάλειας και, κατά συνέπεια, σε σημαντικές οικονομικές απώλειες και απώλειες αξιοπιστίας, τότε αυτό είναι ένα event που θα πρέπει να παρακολουθήσετε!
  • Θα δοθούν διαφημιστικά δώρα της Acronis στους πρώτους 100 συνεργάτες που θα παρευρεθούν και στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνουν ερωτήσεις με πολύ όμορφα δώρα για τους συμμετέχοντες.
Πρόγραμμα

16:00 TicTac Cyber Security Introduction – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

16:10 Acronis Introduction – Ronan Mc Curtin – Acronis VP of Sales Europe

16:20 Cyber Crime in 2023 – Manolis Sfakianakis – Ex General of Police Cyber Crime Division

16:30 Acronis Products Presentation & Advanced Packs – Ivan & Slav from Acronis

16:45 Cooperating with TicTac & Acronis : A partner’s Experience – Dimitris Georgiou – CSO Alphabit / Treasurer (ISC)2 Hellenic Chapter

16:55 MSSP client Testimonial

17:00 COFFEE BREAK – 15′

17:15 How TicTac handles a Ransomware Incident Response using Acronis Solutions – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

17:25 Live Disaster Recovery Workshop Acronis Backup, Restore & Backup Testing Cloud/Local – Giannis Tzimos – Tictac Head of Cyber Security Department

17:45 Acronis Microsoft 365

17:55 Acronis Email Security

18:05 Acronis DLP

18:15 Objections when selling Acronis to your customers

18:25 Q&A Session

18:30 FOOD & DRINKS / NETWORKING

 

Προσοχή! Για την συμμετοχή σας στο συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή, από εδώ: Acronis Day 2023 Athens

Εξασφαλίστε τη θέση σας με την έγκαιρη εγγραφή σας!

Το insuranceforum.gr υποστηρίζει το Acronis Day 2023 ως χορηγός επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»