Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

SoEasy Travel Insurance: Νέο καινοτόμο Πρόγραμμα Συνεργατών

Δημοσίευση: 05/09/2023
SoEasy Travel Insurance, πρόγραμμα συνεργατών, insurance forum

Γίνε συνεργάτης της SoEasy Travel Insurance με το Πρόγραμμα Συνεργατών και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα!

Η SoEasy Travel Insurance, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης σε Κύπρο και Ελλάδα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου προγράμματος συνεργατών (Affiliate Program). Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιτρέπει στους συνεργάτες της εταιρείας να προωθήσουν τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της SoEasy Travel Insurance έναντι προμήθειας.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό στη χρήση και παρέχει μια σειρά από οφέλη για τους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης για να διαλέξουν οι τελικοί καταναλωτές
 • Εύκολος και απλός τρόπος λήψης προσφοράς και αγοράς συμβολαίου
 • Ένα εύχρηστο πρόγραμμα εγγραφής για τους συνεργάτες
 • Υψηλές προμήθειες
 • Υποστήριξη Συνεργατών

Ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος είναι εξαιρετικά απλός αφού έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα μεγάλων προγραμμάτων συνεργατών του εξωτερικού. Μέσα από το Affiliate Link που έχει στη διάθεση του ο κάθε συνεργάτης, μπορεί να προωθήσει την ταξιδιωτική ασφάλεια της SoEasy Travel Insurance στο κοινό και όταν αυτοί αγοράσουν, να επωφεληθεί της υψηλής προμήθειας!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

 • Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές
 • Ιστοσελίδες σχετικές με την ασφάλιση
 • Αρθρογράφους
 • Influencers
 • Τουριστικούς Πράκτορες
 • Τουριστικές Ιστοσελίδες

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το πρόγραμμα συνεργατών μας, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να εξασφαλίσουν ασφάλεια στα ταξίδια τους» δήλωσε ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, της μητρικής εταιρείας SοEasy Travel Insurance. «Πιστεύουμε ότι αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους συνεργάτες μας να κερδίσουν χρήματα, προωθώντας τα κορυφαία προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης που προσφέρουμε, σε όσους ταξιδεύουν.».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εγγραφής στο πρόγραμμα της SοEasy Travel Insurance, καθώς και να βρουν περισσότερες πληροφορίες, στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://my.soeasytravelinsurance.com/affiliate-program

Σχετικά με την SοEasy Travel Insurance

Η SοEasy Travel Insurance είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης σε Κύπρο και Ελλάδα που προσφέρει ασφάλεια σε χιλιάδες ταξιδιώτες από απρόβλεπτα γεγονότα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Η SoEasy Travel Insurance παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης για να διαλέξουν οι ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων για ατομικά, οικογενειακά και επαγγελματικά ταξίδια. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια σειρά από πρόσθετες καλύψεις, όπως κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού, απώλειας αποσκευών και ιατρικών εξόδων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου  ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εξελίσσεται δυναμικά, ενσωματώνοντας στην ψηφιακή του πλατφόρμα εκπαιδευτικά βίντεο με επίκαιρα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, προσαρμοσμένα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»