Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Μιχάλης Τζωρτζωρής: Τρεις δεκαετίες δίνουν σκυτάλη στην νέα εποχή

Δημοσίευση: 03/11/2023
ΣΕΜΑ, Μιχάλης Τζωρτζωρής

Με αφορμή την ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ για τα 35 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου, ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής μιλά για την νέα πορεία που σχεδιάζει ο ΣΕΜΑ στην ασφαλιστική αγορά. Όπως ο ίδιος αναφέρει, με δέσμευση στην επαγγελματική αριστεία και τη στήριξη των μελών του, ο ΣΕΜΑ προάγει τον ρόλο των Μεσιτών Ασφαλίσεων και συνεχίζει να ενισχύει την αναγνώρισή του στην κοινωνία.

Μετά από τρείς δεκαετίες ανερχόμενης πορείας και διαρκώς πιο αισθητής παρουσίας στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης, την κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα ο ΣΕΜΑ σήμερα περνά το κατώφλι μιας νέας εποχής.

Γιορτάζει τα 35 του έτη, τιμά, και θέτει ως ορόσημο την έως σήμερα διαδρομή και την έχει ως παρακαταθήκη για νέους στόχους, νέα επιτεύγματα και πιο δυναμική παρουσία.

Από τότε που μια ομάδα μεσιτών με ενδιαφέρον όρεξη, και επιμονή επεδίωξε να εδραιώσει, να “επικοινωνήσει”, να κάνει γνωστό τον ΣΕΜΑ, φτάσαμε στο σήμερα, όπου πλέον οι Μεσίτες Ασφαλίσεων και ο ΣΕΜΑ έχουν κατακτήσει την αναγνώριση ως επαγγελματίες που ενεργούν με στόχο την επαγγελματική αριστεία.

Από τη σύστασή του, ο ΣΕΜΑ πορεύτηκε με όραμα να προβάλλει το ιδιαίτερο αυτό επάγγελμα, του Μεσίτη Ασφαλίσεων. Να δημιουργήσει προοπτικές, να ανοίξει διαύλους εξέλιξης εργασιών και να αποδείξει την θεσμική αξία του. Αρωγός στην προσπάθεια η στήριξη των μελών του, που με αρχές την εντιμότητα, την ηθική, τη συνεργασία, αλλά και τη μαχητικότητα, συνετέλεσαν στο να κατακτήσει ο Σύνδεσμος χαμηλές, μεσαίες, και υψηλές «κορυφές».

Απολογιστικά, η διαδρομή έως τώρα χαρακτηρίστηκε από την σταθερή πεποίθηση στην ύψιστη ιδέα της ασφάλισης, αλλά και την αντικειμενική προσέγγιση ότι οι Μεσίτες αποτελούν τους πλέον εξειδικευμένους Συμβούλους στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων.

Μέσα από αυτές τις “σταθερές” ο ΣEΜΑ, μετέδωσε και σε άλλους το όραμα και σταδιακά μεγάλωσε, δυνάμωσε, κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό.

Τα τελευταία χρόνια ακολούθησε την εξέλιξη, προσαρμόστηκε στις νέες απαιτήσεις, εκσυγχρονίστηκε και πλέον με ωριμότητα, επενδύει, στην εξωστρέφεια, στην τεχνολογία, και την ανάδειξη του επαγγέλματος, τις υψηλές προοπτικές του και την αξία που έχει σε καθέναν που εμπιστεύεται έναν Μεσίτη Ασφαλίσεων.

Τώρα, στα 35 έτη ο ΣEΜΑ επανατοποθετείται στην αγορά. 

Απευθύνεται στην κοινωνία με άμεσο τρόπο, με νέες μεθόδους και επιδιώκει νέες κατακτήσεις. Ανοίγει διάλογο με ένα νέο κοινό και με όλα τα νέα κανάλια επικοινωνίας σε ενεργοποίηση.

Επικοινωνεί προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Μεσίτες Ασφαλίσεων έχουν την μοναδικότητα να εκπροσωπούν «αποκλειστικά» τον ασφαλιζόμενο, και διαμηνύει ότι ο ΣΕΜΑ και τα μέλη του με το έργο τους συντελούν στην δημιουργία ενός ασφαλέστερου και ποιοτικότερου περιβάλλοντος για τον άνθρωπο, την κοινωνία και την οικονομία.

Μιχάλης Τζωρτζωρής: Τρεις δεκαετίες δίνουν σκυτάλη στην νέα εποχή

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»