Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Ετήσια εκδήλωση ΣΕΜΑ: Αφετηρία εξελίξεων τα 35 χρόνια

Δημοσίευση: 13/10/2023
ΣΕΜΑ, εκδήλωση 35 χρόνια

Μια σημαντική εκδήλωση, αφετηρία για το μέλλον, η οποία εστιάζει στα αξιακά χαρακτηριστικά των Μεσιτών Ασφαλίσεων, διακρίνει τους πρωτοπόρους και αναδεικνύει τον κομβικό τους ρόλο στη σύγχρονη ασφαλιστική αγορά, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών παρουσίας, εξέλιξης και ανοδικής πορείας του ΣΕΜΑ και των μελών του, που αποτελούν πυρήνα  ασφαλιστικών εργασιών, έχουν αναγνωρίσιμο και μετρήσιμο έργο και η παρουσία τους στο νέο διεθνές περιβάλλον καθίσταται ολοένα και πιο ζωτικής σημασίας για πολίτες και επιχειρήσεις.

Η μεγάλη συνάντηση του ΣEΜΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 20:00 στον πολυχώρο Gazarte, στον Κεραμεικό.

Περισσότεροι από 500 είναι οι Έλληνες και ξένοι επίσημοι προσκεκλημένοι που αναμένεται να πλαισιώσουν και να τιμήσουν  με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση εορτασμού των 35 χρόνων ΣEΜΑ. Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι της κυβέρνησης, θεσμικών φορέων, της εποπτείας, και φυσικά τα στελέχη της αγοράς από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, διακεκριμένοι επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκοί και άλλοι παράγοντες που συντελούν στην οικονομία της χώρας.

Φιλοδοξία της διοργάνωσης, η φετινή ετήσια εκδήλωση του ΣEΜΑ να αποτελέσει σταθμό. Να είναι η εκκίνηση της νέας εποχής, όπου οι μεσίτες ασφαλίσεων αναλαμβάνουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αγοράς και συντελούν καθοριστικά στη στήριξης της επιχειρηματικότητας διαδραματίζοντας θεμελιώδη ρόλο στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»