Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ενισχύθηκε κατά 30% το dogecoin μετά τις δηλώσεις του Έλον Μασκ και την ένταξή του στο Coinbase

Δημοσίευση: 03/06/2021

Ανοδική είναι η πορεία του dogecoin το τελευταίο διάστημα, έπειτα από τις επίσημες τοποθετήσεις του Έλον Μασκ στο twitter υπέρ του πολλά υποσχόμενου ψηφιακού νομίσματος, αλλά και την «προσθήκη» του σε ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο το Coinbase Pro.

Οι παραπάνω εξελίξεις εκτόξευσαν την κεφαλαιοποίησή του, η οποία αυξήθηκε κατά 10 δις δολάρια, ενώ και εχθές ενισχύθηκε κατά 30%. Πιο συγκεκριμένα, τη Τετάρτη το βράδυ η αξία του ξεπέρασε για άλλη μία φορά τα 0,40 δολάρια ενισχύοντας τη τιμή του, η οποία διαμορφωνόταν στα 0,32 δολάρια λίγο πριν από την ανακοίνωση του Coinbase Pro για την ένταξή του στην πλατφόρμα.

Ο Έλον Μασκ δεν έχασε για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να επέμβει στις εξελίξεις της αγοράς των κρυπτονομισμάτων, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Coinbase Pro, αναδημοσιεύοντας μια παλαιότερη ανάρτησή του στο twitter, στην οποία υποστήριζε ότι η άνοδος του dogecoin είναι «αναπόφευκτη».

Η κεφαλαιοποίηση του dogecoin φτάνει πλέον τα 54 δισ. δολάρια, από τα 42 δισ. δολάρια που κυμαινόταν την Τρίτη, καθιστώντας το dogecoin το έκτο πολυτιμότερο κρυπτονόμισμα βάσει χρηματιστηριακής αξίας.

Με βάση την τρέχουσα κεφαλαιοποίησή του, το dogecoin αξίζει περισσότερο από την εταιρία παρασκευής εμβολίων κατά του κορονοϊού BioNTech, την Dollar General και την Marriott International.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

HDI

Η HDI Global υποστηρίζει τους πελάτες στην εκπλήρωση των ρυθμιστικών τους απαιτήσεων με εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ενόψει της κλιματικής αλλαγής, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο φυσικούς κλιματικούς κινδύνους που σχετίζονται με την τοποθεσία και απειλούν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»