Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

«Q&A για το marketing και την ανάπτυξη των ασφαλιστικών σας γραφείων» Μη χάσετε το νέο διαδραστικό webinar του insurancewebinars.gr τη Δευτέρα στις 18:00!

Τα αγαπημένα επιμορφωτικά webinars των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου έρχονται δυναμικά στο ανανεωμένο insuranceforum.gr τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 18:00 με ένα δωρεάν διαδραστικό webinar με θέμα «Το marketing και την ανάπτυξη των ασφαλιστικών σας γραφείων». Ο εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Marketing Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του μάρκετινγκ, για 60’ θα απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων για την ανάπτυξη της δουλειάς και του τζίρου τους σε ένα consulting session Q&A!

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Εύρεση νέων πελατών
  • Χρήση κοινωνικών δικτύων
  • Personal Branding
  • Αύξηση κύρους

Το webinar απευθύνεται όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Παρακολουθήστε το webinar στο https://insuranceforum.gr/webinars/

Δεν απαιτείται προεγγραφή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου!

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 20 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι Attica TV/ SBC για τις τελευταίες 6 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Διαβάστε Ακόμα