Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Webinars

Καλώς ήρθατε στην ψηφιακή αίθουσα του insurancewebinars.gr
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και αυτόματα θα μεταβείτε στην ψηφιακή αίθουσα.


Τις σημειώσεις του webinar θα έχετε τη δυνατότητα να τις κατεβάσετε κατα τη διάρκεια του webinar.

Για  οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@insuranceinnovation.gr


Χορηγοί Επιμόρφωσης

Διοργανώνουμε webinars απο το 2013

Το insurancewebinars.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα διεξαγωγής εξειδικευμένων webinars (σεμινάρια μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.
Ξεκίνησε την λειτουργία του το Νοέμβριο του 2013 και εκτός των άλλων δημιουργεί και διεξάγει webinars και σεμινάρια για επαγγελματικούς φορείς, επιμελητήρια και ασφαλιστικές επιχειρήσεις.
Το insurancewebinars.gr πρώτο έφερε στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς.
Με την προσεκτική επιλογή των εισηγητών αλλά και των θεμάτων δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για τους πελάτες μας.

Από τον Μάρτιο του 2018 το insurancewebinars.gr με την υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης διεξάγει τα διαδικτυακά σεμινάρια για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χωρίς καμία χρέωση!

Το insurancewebinars.gr βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα δραστηριοτήτων της Insurance Innovation.

Κάθε πότε γίνονται webinars;

Απο τον Οκτώβριο του 2020 τo insurancewebinars.gr ενσωματώθηκε στο insuranceforum.gr και τα webinars διεξάγονται κάθε μήνα. Το webinar και η αντίστοιχη θεματολογία ανακοινώνονται απο το insuranceforum.gr καθώς και από τα social media.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής ή φορητή συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Θα λάβω κάποιο εκπαιδευτικό υλικό;

Αναλόγως του webinar λαμβάνετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό που διδάχθηκε. Τις περισσότερες φορές το κατεβάζετε στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του webinar.

Είναι αυτονόητο πως κατά τη διάρκεια του webinar έχετε τη δυνατότητα να θέτετε ερωτήματα στον εισηγητή και να λαμβάνετε απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Μπορώ να διοργανώσω ένα webinar για την ομάδα μου ή για την επιχείρησή μου;

Η Insurance Innovation και το insurancewebinars.gr διοργανώνουν για πάνω από μία δεκαετία διαδικτυακά σεμινάρια για εταιρείες και οργανισμούς. Εχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον εισηγητή και το θέμα της επιλογής σας και από πλευράς μας να διοργανώσουμε ένα webinar από την αρχή έως το τέλος. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσκαλέσετε τους συνεργάτες σας και να….επιμορφωθείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@insuranceinnovation.gr για να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»