Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

ΠΣΑΣ: Ενημέρωση των Διαμεσολαβητών – Μελών του ΠΣΑΣ και των νεοεισερχόμενων συναδέλφων στη Διαμεσολάβηση

Δημοσίευση: 31/05/2023
ΠΣΑΣ

Σε Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο ΠΣΑΣ, αναφέρονται,

Ο ΠΣAΣ οφείλει να διαφωτίσει τα μέλη του σχετικά με τις ανακρίβειες που εξέφρασε η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ στη χθεσινή συνέντευξή της στο Underwriter.gr. Διατυπώσεις που όχι μόνο δημιουργούν τεράστια σύγχυση, αλλά συντελούν καθοριστικά στο διαμελισμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ο ΠΣΑΣ σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Καταστατικού του εγγράφει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και ασκούν κατά κύριο λόγο το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (πρώην ασφαλειομεσίτη, πρώην παραγωγού ασφαλειών) βάσει των προϋποθέσεων που προβλέπει και ορίζει ο νόμος ή που αποδεδειγμένα ασχολείται με την προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Επομένως, ασφαλώς ο ΠΣAΣ έχει “καθαρή ταυτότητα” και συμβαδίζει απόλυτα με το Νόμο!!

Απάντηση στις αντιδεοντολογικές πρακτικές που ακολουθήθηκαν, ήταν η ηχηρή απουσία της Διαμεσολάβησης στην προκείμενη εκδήλωση.

Ας είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΙ, ΔΙΑΦΑΝΟΙ για να ενώνουμε και όχι να διασπούμε την Διαμεσολάβηση. Η ρήση του σοφού λαού “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα” απαντά σε όλους μας.

Ο ΠΣΑΣ θα συνεχίσει δυναμικά την πορεία του στην Ασφαλιστική Αγορά με πρωταρχικό του μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αναδεικνύοντας καθημερινά τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στο Δ.Σ του ΣΕΒ η Φίλιππα Μιχάλη

Με βασικό μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»