Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Εν αναμονή εισόδου ακόμη ενός σωματείου στην ΠΟΑΔ!

Δημοσίευση: 08/05/2023
ΠΟΑΔ

Η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση της εγγραφής ακόμη ενός σωματείου διαμεσολάβησης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΔ έχει επιδείξει ουσιαστικό και σημαντικό έργο τους τελευταίους μήνες και αυτός είναι ένας και από τους λόγους που ένας μεγάλος αριθμός σωματείων ανά την Ελλάδα έχει προχωρήσει στην εγγραφή και κατ επέκταση στην ένωση των δυνάμεών  με την ΠΟΑΔ.

Η ανακοίνωση του ονόματος του σωματείου που εισέρχεται στους «κόλπους» της ΠΟΑΔ αναμένεται ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Λίγα λόγια για την ΠΟΑΔ

Η ΠΟΑΔ ιδρύθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1983 με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ασφαλιστών Π.Ο.Ε.Α με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος και την σύμπραξη του Συνδέσμου Πρακτόρων Ασφαλιστικών Εταιρειών Θεσσαλονίκης , της Ενώσεως Ασφαλιστών Θεσσαλίας και του Συλλόγου Ασφαλιστών Λαρίσης . Στις 2 Μαΐου του 1997, τροποποιήθηκε το καταστατικό της και μετονομάστηκε σε Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων Π.Ο.Α.Π.

Το 2009 αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής για ενιαία εκπροσώπηση όλων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες των κατά τόπους Πρωτοβάθμιων Σωματείων, μετά από έγκριση που έλαβε από την Γενική Συνέλευση των Μελών της, προχώρησε σε τροποποίηση του καταστατικού της με την μορφή που έχει σήμερα και με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Π.Ο.Α.Δ.

Αποτελεί τον κεντρικό φορέα εκπροσώπησης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών περιλαμβάνοντας  στους κόλπους της Σωματεία όλων των βαθμίδων της Διαμεσολάβησης.

Επιδίωξη της ΠΟΑΔ όλα αυτά τα χρόνια είναι η ενιαία έκφραση του συνόλου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αφού ως καταστατικός σκοπός της είναι, η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών της καθώς και η συστηματική ανάδειξη & μελέτη των προβλημάτων της  Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, για την προσφορότερη επίλυση τους.

Από το 1990, είναι μέλος του BIPAR και Ιδρυτικό Μέλος της ΕΑΔΕ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»