Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Απόφαση ένταξης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027

ΠΟΑΔ,
ΠΟΑΔ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, χαιρετίζει την ένταξη του κλάδου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ “Ψηφιακή Ανάπτυξη” και “Πράσινη Ανάπτυξη”.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ως δευτεροβάθμιο θεσμικό όργανο του κλάδου, στήριξε στην προηγούμενη περίοδο των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και συνεχίζει να στηρίζει την ένταξη σε κάθε πρόγραμμα που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στην νέα περίοδο των προγραμμάτων 2021-2027 που ξεκίνησε φέτος.

Η ΠΟΑΔ ήδη από τις 10/2/2023 έστειλε εγκαίρως επιστολή προς τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη Ιωάννη για την ένταξη των ΚΑΔ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027. Η επιστολή μας είχε σκοπό να τονίσει την σημασία της ένταξης των ΚΑΔ μας στα νέα προγράμματα.

Ώς Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών χαιρετίζουμε θετικά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη Ιωάννη και τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τις γρήγορες ενέργειες ,για την στήριξη του αιτήματος μας για την ένταξη του κλάδου στα νέα προγράμματα.

Η ΠΟΑΔ βρίσκεται πάντα δίπλα στα Σωματεία Μέλη της και στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στηρίζοντας την ανάπτυξη και αναβάθμιση του κλάδου από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Βασίλειος Παπακώστας, ΔΙ.Δ.Η.Ε., cybernews.gr

Αντιμετωπίζοντας τη σύγχρονη κυβερνοαπειλή: Ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Β. Παπακώστας μιλά στο cybernews.gr

Ο Βασίλειος Ε. Παπακώστας, Διευθυντής Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής μιλάει στο cybernews.gr σχετικά