Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

TP Configuration: Η Νέα πλατφόρμα της Teleperformance για την παροχή AI λύσεων στους πελάτες της

Δημοσίευση: 26/10/2023
Teleperformance, TP Configuration

Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης ψηφιακών υπηρεσιών, ανακοινώνει το λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας για την παροχή ΑΙ λύσεων, που επιτρέπει ταχύτερες, πιο αποτελεσματικές και βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η TP Configuration είναι μια πλήρης, ενοποιημένη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα για τη διαχείριση ολόκληρου του κύκλου εργασιών και τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα εφαρμογών, το TP Configuration υποστηρίζει αποδοτικότερες λειτουργίες back-office για βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Ταυτόχρονα, συγκεντρώνει διάσπαρτες διαδικασίες σε μια ενιαία πλατφόρμα, παρέχοντας μία πληρέστερη εικόνα σχετικά με την απόδοση των εργαζομένων, των λειτουργιών και των αιτημάτων των πελατών.

Οι πελάτες της Teleperformance που χρησιμοποιούν το TΡ Configuration στα προγράμματά τους έχουν διαπιστώσει σημαντικά οφέλη όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και την παροχή εξυπηρέτησης, σε διάφορους κλάδους. Τα προγράμματα έχουν παρουσιάσει έως και 35% μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης, έως και 40% μείωση στις κλιμακώσεις (escalations), ενώ πληροφορίες από τις αλληλεπιδράσεις εργαζομένων και πελατών αξιοποιήθηκαν σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα TP Configuration περιλαμβάνει παρακολούθηση δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και πίνακες ελέγχου για την αξιολόγηση του επιπέδου εξυπηρέτησης, οι οποίοι παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις λειτουργίες του προγράμματος. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η επισκόπηση και ο έλεγχος της διαχείρισης ποιότητας, μια έξυπνη διαδικασία που καταγράφει την εξ’ ολοκλήρου παρακολούθηση και παρέχει αυτοματοποιημένη ροή ελέγχου. Έχει διαμορφωθεί, έτσι, ένα σύστημα που βοηθά στην πρόβλεψη των αναγκών του εργατικού δυναμικού, στον εντοπισμό του κινδύνου φθοράς και σε πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στην ένωση εταιριών ADAPTIT Α.Ε. και RAYMETRICS Α.Ε. το έργο για την «Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος επιτήρησης, έγκαιρης προειδοποίησης και μείωσης του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Η ένωση εταιριών ADAPTIT Α.Ε. και RAYMETRICS Α.Ε προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης έργου για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το 

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»