Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Personal Branding: Πώς μπορώ να ξεχωρίσω σε ένα επαγγελματικό ανταγωνιστικό περιβάλλον» Μη χάσετε το νέο webinar του insurancewebinars.gr τη Δευτέρα στις 18:00!

Δημοσίευση: 24/04/2021

Τα αγαπημένα επιμορφωτικά webinars των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου έρχονται δυναμικά στο ανανεωμένο insuranceforum.gr τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 18:00 με ένα δωρεάν webinar με θέμα «Personal branding: Πώς μπορώ να ξεχωρίσω σε ένα επαγγελματικό ανταγωνιστικό περιβάλλον». O εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc End Results Certified Life & Business Coach| NLP Trainer μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τη σωστή διαχείριση της προσωπικής επαγγελματικής μας εικόνας.

Το personal branding είναι μια προσωπική δήλωση που περιγράφει τι είναι μοναδικό και ιδιαίτερο για εσάς, η οποία σας παρέχει επαγγελματική προστιθέμενη αξία. Με άλλα λόγια, είναι αυτό για το οποίο θέλετε να είστε γνωστός/-η και μεταφέρει το μήνυμα που επιθυμείτε να περάσετε στους πελάτες σας. Το personal brand δεν είναι ο τίτλος της θέσης εργασίας που κατέχετε αλλά το τι διαφορετικό μπορείτε να προσφέρετε, τι σας χαρακτηρίζει και τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα από τους άλλους.

Ο σκοπός του webinar είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες εφόδια που θα τους βοηθήσουν να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα του personal branding και τις προκλήσεις που αυτό θέτει.

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Τι είναι το personal branding;
  • Γιατί το χρειάζομαι και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να ξεχωρίσω σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον;
  • Πώς θα χτίσω το personal branding;
  • Πώς θα βρω το συγκριτικό μου πλεονέκτημα;
  • Πώς το networking και οι Δημόσιες Σχέσεις θα με βοηθήσουν? Πώς να τα διαχειριστώ σωστά?

Το webinar απευθύνεται όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Παρακολουθήστε το webinar στο https://insuranceforum.gr/webinars/

Δεν απαιτείται προεγγραφή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου!

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life and Executive Transformation Expert, και εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους.

Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Ο Νίκος κατέχει τα πτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος Certified Basic Ericksonian Hypnotist και NLP Trainer.

Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»