Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Π. Παντελίδης: Ξεκινά αύριο η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν Αρναούτη και Κυριάκου από την ασφαλιστική εταιρεία

Δημοσίευση: 19/01/2022

Ξεκινά αύριο Πέμπτη η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελή στο μοιραίο ατύχημα που στέρησε τη ζωή στον νεαρό τραγουδιστή πριν από έξι χρόνια.

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακού διεκδικούν από την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο το όχημα του τραγουδιστή αποζημιώσεις για ηθική βλάβη αλλά και παύση εργασιών, εξαιτίας των τραυματισμών που προκλήθηκαν από το ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη διεκδικεί από την ασφαλιστική εταιρεία το ποσό των 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη καθώς και 500.000 ευρώ ως οικονομική αποζημίωση.

Επιπλέον έχει υποβάλλει αίτημα αποζημίωσης λόγω παύσης εργασιών, για τα εισοδήματα που έχασε εξαιτίας του τραυματισμού της και τις απολαβές της για τα επόμενα 20 χρόνια διεκδικώντας από την ασφαλιστική εταιρεία 73.500 ευρώ. Ακόμη ζητά από την εταιρεία αποζημίωση ύψους 60.950 ευρώ για έξοδα που αφορούν πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες έπρεπε να πραγματοποιηθούν μετά το ατύχημα. Συνολικά οι αποζημιώσεις που διεκδικεί αγγίζουν το ποσό των 1.164.137 ευρώ στα οποία συγκαταλέγονται και τα έξοδα νοσηλεία της.

Μικρότερο είναι το ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί η δεύτερη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη, Φρόσω Κυριακού η οποία ζητά από την ασφαλιστική εταιρεία 94.630 ευρώ εκ των οποίων τα 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και τα υπόλοιπα για τα νοσηλευτικά της έξοδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη είναι ότι δεν οδηγούσε εκείνος το όχημα αλλά η Φρόσω Κυριακού, υποβάλλοντας αγωγή εναντίον της που ανέρχεται στο ποσό των 600.000 ευρώ. Η οικογένεια του τραγουδιστή έχει υποβάλλει αγωγές και στην ασφαλιστική εταιρεία του οχήματος, οι οποίες θα εκδικαστούν την ίδια ημέρα.

Από πλευράς της η ασφαλιστική εταιρεία έχει υποβάλει δύο αγωγές προς την οικογένεια Παντελίδη, διεκδικώντας το πόσο της αποζημίωσης που θα οριστεί την ημέρα του δικαστηρίου και το οποίο πιθανόν να δοθεί στις δύο συνεπιβάτιδες, δεδομένου ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»