Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Δυναμική παρουσία και ενδιαφέρουσες απόψεις στην διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα Υγείας

Δημοσίευση: 15/02/2024
Ενεργοί Ασφαλιστές, διαδικτυακή συνάντηση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών με θέμα συζήτησης τις υπέρογκες αυξήσεις ασφαλίστρων στον κλάδο Υγείας .

Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν δυναμική και εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες των επαγγελματιών Ενεργών Ασφαλιστών, αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ομάδας.

Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα αναλογιστή, κυρίου Γιάννη Περιστέρη, ο οποίος έθεσε το θέμα με εξαιρετική επιτυχία αφού κατέχει υψηλή τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία σε διοικητικές θέσεις μεγάλων Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Ο εξέχων νομικός κύριος Γιάννης Κυριακόπουλος, τίμησε με την παρουσία του και την συμμετοχή του τη συνάντηση.

Στην τοποθέτηση του, δεσμεύτηκε να μελετήσει την νομική διάσταση του θέματος και να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της μελέτης του στις επόμενες ημέρες.

Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του και ο εκπρόσωπος της ΠΕΚΑΠ ο οποίος αναγνώρισε το πρόβλημα των αυξήσεων και συντάχθηκε στο πλευρό των Eνεργών Ασφαλιστών.

Ευχάριστη έκπληξη για την Διαδικτυακή συνάντηση των Eνεργών Ασφαλιστών αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Ενεργού Ασφαλιστή κυρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου κατέθεσε την εμπειρία του ως Ενεργός Ασφαλιστής και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κακώς κείμενα. Η ευχάριστη έκπληξη που παρουσίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ήταν η απλοποίηση της διαδικασίας για την κατάθεση των επαναπιστοποιήσεων και των συμβολαίων Αστικής Ευθύνης μέσω Γ.Ε.ΜΗ. Μία επιτυχία της διοίκησης του ΕΕΑ που παρουσιάστηκε στην Διαδικτυακή συνάντηση κατά αποκλειστικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ενεργούς Ασφαλιστές που συμμετείχαν σε αυτήν την σημαντική, για τον θεσμό, συνάντηση. Ευχαριστούμε πολύ τους καλεσμένους κύριο Περιστέρη, Κυριακόπουλο και Χατζηθεοδοσίου για την παρέμβαση τους και σύντομα αναμένεται η επόμενη συνάντηση μέσω διαδικτύου για να συζητηθούν και άλλα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν τον επαγγελματία Ασφαλιστή και τους καταναλωτές Ασφαλιστικών Προϊόντων.

Η συνάντηση θα αναρτηθεί στην σελίδα των Eνεργών Ασφαλιστών για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν σε δεύτερο χρόνο και για όσους δεν κατάφεραν να συμμετέχουν λόγω υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»