Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της ΠΟΑΔ

Δημοσίευση: 24/01/2023
Αύριο Σάββατο 21/01/2023 στις 11:30π.μ. στο Valis Resort & Spa στην Αγριά του Βόλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της ΠΟΑΔ. 

Το πανηγυρικό κλίμα και η μεγάλη συμμετοχή, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της Εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. της ΠΟΑΔ που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αγριά του Βόλου, το Σάββατο 21/1/23.

Οι εργασίες της Γ.Σ. ξεκίνησαν βάση προγράμματος στις 11:30 π.μ. με τον Γ.Γ. του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Δημήτριο Μουντάκη να καλωσορίζει τους συμμετέχοντες, να εξάρει την προσπάθεια του Σωματείου Διαμεσολαβητών Μαγνησίας που με την βοήθεια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας είχαν αναλάβει την φιλοξενία των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα και αμέσως μετά, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Ηλία Τσολάκη για τον χαιρετισμό του και την κεντρική του τοποθέτηση.

Ακολούθησε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός από τους Γ.Γ. κ. Μουντάκη και Ταμία κ. Κρέτση αντίστοιχα, όπου το σώμα ενέκρινε ομόφωνα.

Τέλος το σώμα απάλλαξε το απερχόμενο Δ.Σ. για την θητεία που προηγήθηκε.

Την Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους και με χαιρετισμό που απεύθυναν, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Ευάγγελος Αγγελάκης, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νικόλαος Αγγελέτος, η πρόεδρος του Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας ΟΕΒΕΜ, κα. Δωροθέα Καναβιτσά, ενώ χαιρετισμό μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος απεύθυναν τόσο ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών και άοκνος αρωγός της Διαμεσολάβησης, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδωσίου όσο και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, κα. Ελίνα Παπασπυροπούλου. Τον κύκλο των χαιρετισμών έκλεισε τιμητικά η πρόεδρος του οικείου σωματείου διαμεσολαβούντων Μαγνησίας, κα Άννα Τσιτσιγιάννη Βουρούκου.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία η οποία πραγματοποιήθηκε με υποδειγματικό τρόπο και σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα για τον άμεσο ορισμό των αρμοδιοτήτων.

Το νέο ΔΣ της ΠΟΑΔ είναι πλέον το εξής:

Πρόεδρος: Ηλίας Τσολάκης

Α’ Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Ιωάννου

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεράσιμος Μιχαλάτος

Γ.Γ.: Δημήτριος Μουντάκης

Αν. Γ.Γ.: Γεώργιος Νίκος

Ταμίας: Δημήτριος Σκιτζής

Αν. Ταμίας: Νικόλαος Χατζηαποστολίδης

Μέλος ΔΣ: Μαρία Δημητριάδη Βιλτανιώτη

Μέλος ΔΣ: Δημήτριος Κρέτσης

Η νέα σύνθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι η ακόλουθη:

Ευθυμία Κώνστα

Ιωάννης Κατσούλης

Νικόλαος Τσιάμης

Η νέα σύνθεση του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη: Ιωάννης Κατσούλης Στυλιανός Πολυμέρης Νικόλαος Τσιάμης

Το νέο Δ.Σ. της ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις διαδικασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης με υποδειγματικό τρόπο, αναδεικνύοντας ότι η ενότητα του κλάδου είναι το μοναδικό όπλο της διαμεσολάβησης απέναντι στις διαρκείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Όλες οι εξελίξεις για την πράσινη κάρτα και της διεθνή ασφάλιση αυτοκινήτων

Με μεγάλη επιτυχία το  Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σύστημα της Διεθνούς Ασφάλισης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»