Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Groupama: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την οικογενειακή ασφάλεια υγείας

Δημοσίευση: 30/12/2021
Γνωρίστε το πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ CARE και νιώστε ασφάλεια για την υγεία σας - Δωρεάν ασφάλιση παιδιών έως 14 ετών!

Η 39χρονη Όλγα και ο 42χρονος Μαρίνος δεν είχαν σκεφτεί μέχρι πρόσφατα να κάνουν κάποιο ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, καθώς είναι και οι δύο υγιείς, αθλούνται και τρώνε υγιεινά (ΟΚ, με κάποιες παρασπονδίες, ειδικά τώρα το καλοκαίρι). Ωστόσο, ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ένα συγγενικό τους πρόσωπο, τους επηρέασε προκειμένου να διερευνήσουν τις επιλογές τους για ασφάλιση. Έως τότε, αμφότεροι θεωρούσαν (λανθασμένα) ότι αφού είναι ασφαλισμένοι σε δημόσιο ταμείο, η ιδιωτική ασφάλεια είναι περιττή.

Παρότι το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι το ιδανικό timing για μία ασφάλεια υγείας είναι όταν είσαι ακόμη σχετικά νέος και υγιής, δεν είχαν σκεφτεί την ιδιωτική ασφάλεια υγείας για τα δύο τους παιδιά: την Αλεξάνδρα, 8 ετών και τον Γιώργο που μόλις γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά του. Κι όμως, ένα ατύχημα που είχε ο μικρός με το ποδήλατο, οδήγησε σε μία πολύωρη ταλαιπωρία και αναμονή στην αίθουσα επειγόντων ενός νοσοκομείου όπου συνωστίζονταν ανήλικοι με κάθε είδους παθήσεις, ειδικά σε μία περίοδο τόσο επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Το γεγονός αυτό όχι απλώς επιτάχυνε την απόφασή τους να αναζητήσουν ασφάλεια υγείας, αλλά τους παρακίνησε να επιλέξουν οικογενειακό πρόγραμμα.

Γιατί να επιλέξεις οικογενειακή ασφάλιση αντί για ατομική;

Αφού το ζευγάρι συζήτησε με τον ασφαλιστικό συνεργάτη της Groupama Ασφαλιστικής και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα διάφορα διαθέσιμα προγράμματα υγείας Santé, δεν δυσκολεύτηκε να προχωρήσει στην επιλογή του οικογενειακού πακέτου που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους.

Όπως η Όλγα και ο Μαρίνος, έτσι κι εσύ, θέλεις να ξέρεις ποιες ακριβώς θα είναι οι παροχές του προγράμματος υγείας που θα επιλέξεις. Αν καλύπτει μόνο τη νοσοκομειακή περίθαλψη ή αν υπάρχει πρόβλεψη και για πρωτοβάθμια φροντίδα. Τι καλύπτεται και τι όχι, ποια είναι τα ποσά της συμμετοχής σου ανά περίπτωση και ποιες είναι οι επιπλέον παροχές του εκάστοτε προγράμματος. Και τα προγράμματα υγείας Santé προσφέρουν πληθώρα επιλογών προκειμένου το πρόγραμμα να έρθει ακριβώς «στα μέτρα» της οικογένειάς σου.

Ποιο είναι το κόστος;

Οι παροχές είναι ασφαλώς σημαντικές για την επιλογή ενός ασφαλιστικού προγράμματος υγείας, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η τιμή του. Γι’ αυτό και όλα τα οικογενειακά πακέτα υγείας «Santé» της Groupama προσφέρονται με έκπτωση έως 20%.

Το προσιτό κόστος ήταν καθοριστικό στην απόφαση του ζευγαριού, αλλά και όλων των άλλων που σε δύσκολες εποχές θέλουν τα χρήματά τους να πιάνουν τόπο. Πλέον, με ένα συγκριτικά χαμηλό ασφάλιστρο, η οικογένεια της Όλγας και του Μαρίνου, έχει διασφαλίσει ιατρική φροντίδα για όλη την οικογένεια.

Με την επιλογή οικογενειακής ασφάλειας υγείας, δεν φροντίζεις απλώς την υγεία των πιο αγαπημένων σου προσώπων, αλλά φροντίζεις και την τσέπη σου, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά. Για το ακριβές κόστος και τους όρους των προγραμμάτων υγείας «Santé», μπορείς να συμβουλευτείς τους ασφαλιστικούς συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής.

Ειδικές εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια για όσους επιλέξουν πρόγραμμα οικογενειακής ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα στο Groupama Blog 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Πως βλέπει ηλεκτρονικά ο πολίτης όλες τις οφειλές του σε τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ και πως λαμβάνει την σχετική βεβαίωση οφειλών

Στην Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση βεβαίωσης οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»