Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Οι 10 CEOs με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022

CEOs

Σε influencers έχουν μετατραπεί κορυφαίοι CEOs, σύμφωνα με νέα έρευνα που αποκαλύπτει αυτούς με τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω μας.

Η μελέτη, από την Tipalti, εξέτασε την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, την περιουσία τους, τους ισχυρισμούς ψευδών ειδήσεων για να ανακαλύψει τους CEO με τη μεγαλύτερη επιρροή το 2022.

Οι 10 CEOs με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022:

Οι 10 CEOs με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022

Ο Elon Musk στέφθηκε ως ο CEO με τη μεγαλύτερη επιρροή με σχεδόν τέλεια βαθμολογία 9,91 στα 10. Ο Μασκ έχει εκπληκτικό αριθμό προβολών TikTok (12,1 δισεκατομμύρια), δείχνοντας πόσο μεγάλη επιρροή έχει, ειδικά στη νεότερη γενιά.

Μόνο δύο γυναίκες εμφανίζονται στη λίστα των 10 κορυφαίων CEOs με τη μεγαλύτερη επιρροή. Η Mary Barra που κατατάσσεται 7η και η Karen Lynch που κατατάσσεται στην 10η.

Οι περισσότεροι διευθύνοντες σύμβουλοι στη λίστα προέρχονται από τον τομέα της τεχνολογίας με τους ιδρυτές της Microsoft, της Apple και του Facebook να βρίσκονται όλοι στους top 5.

Ο Elon Musk κατακτά την κορυφή και των υπόλοιπων social media, όπου καταγράφει βαθμολογία 10 στα 10, καθώς έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, το Twitter και το Tiktok.

Ο Bill Gates έχει τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις με 241 τίτλους στο IMDB. Πάνω από τα μισά από αυτά τα credits προέρχονται από εμφανίσεις talk show και συνεντεύξεις.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη έρευνα εδώ: https://tipalti.com/ceo-influencers/

Πηγή: newmoney.gr

Διαβάστε Ακόμα

έρευνα KPMG

Γενική Έρευνα Αποδοχών και Παροχών της KPMG για το 2022: αισιόδοξα μηνύματα της αγοράς, αφήνουν πίσω τη δύσκολη περίοδο των τριών τελευταίων ετών

Η KPMG στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 3 δεκαετίες, παρέχει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση αναφορικά με θέματα αποδοχών και