Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ο Β Αντιπρόεδρος του Σ.Δ.Α.Ε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Δημιουργία!

Δημοσίευση: 17/04/2024

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο κ. Βασίλης Πανίδης, θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την παράταξη Δημιουργία – Κοινότητα Πολιτών στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιούνη.

Ο κ. Πανίδης είναι γεννηθείς το 1968 και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Τελείωσε την Γερμανική σχολή Θεσσαλονίκης και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι επίσης κάτοχος MBA από το πανεπιστήμιο του Nottingham.

Μιλάει 4 γλώσσες ( Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά)

Είναι ιδρυτικό Μέλος της ‘’ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ’’, μέλος της πρώτης Εθνικής Επιτροπής, 2 φορές Πρόεδρος της ΤΟ Κεντρ. Μακεδονίας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και  4 φορές υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και προσφάτως του ανατέθηκε η θέση του Α Αντιπροέδρου του κόμματος.

Έχει πλούσια κοινωνική δράση και είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου ‘’Θεσσαλονίκη 21ος αιώνας’’ και υπήρξε δύο φορές Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων Βρετανικών Παν\μίων.

Εργάζεται ώς ασφαλιστικός πράκτορας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κατέχει τη θέση του Β Αντιπροέδρου στον Σ.Δ.Α.Ε ( Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών)

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»