Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποίησε σεμινάριο ΚΑΡΠΑ & Α’ Βοηθειών!

Δημοσίευση: 27/05/2024

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας διοργάνωσε σεμινάριο ΚΑΡΠΑ & Α’ Βοηθειών. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Με γνώμονα πάντα την προσφορά στην τοπική κοινωνία μας και στα πλαίσια των εξωστρεφών δράσεων του συλλόγου μας πραγματοποιήσαμε Εχθές 23/05/2024 σεμινάριο εκπαίδευσης Α’ Βοηθειών με έμφαση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με υπεύθυνους Διασώστες / Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Λάρισας. Μετά το πέρας του Σεμιναρίου δωρίσαμε στον Δήμο Τεμπών έναν απινιδωτή που ήταν χορηγία της NP Ασφαλιστικής. Τον απινιδωτή παρέδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας της NP Ασφαλιστικής κ. Γκέφος Ευθύμιος στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Νικολάου Γεώργιο και στην Προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τεμπών  κα. Τσικλητάρη Πανωραία.  Έτσι συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα την συνεισφορά μας ως σύλλογος με διάφορες δράσεις μας, όπως ήταν η δωρεά τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας και η παράδοση 18.000 λίτρων νερού εκ μέρους της ΠΟΑΔ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους πλημμυροπαθείς κ.α. Το Σεμινάριο ήταν ανοιχτό τόσο για τα μέλη του συλλόγου και λοιπούς συναδέλφους όσο και για τους πολίτες του Ν. Λάρισας. Όσοι συμμετείχαν θα πάρουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου. 

Σκοπός του σεμιναρίου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και Α’ Βοηθειών  ήταν να εκπαιδεύσει πολίτες στις απαραίτητες βασικές γνώσεις για την σωστή και ασφαλή αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών υγείας – ενηλίκων, παιδιών και βρεφών – που έχουν ανάγκη άμεσης παροχής πρώτων βοηθειών. Κάθε χρόνο στην Ευρώπη χιλιάδες άνδρες και γυναίκες πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή. Ο θάνατος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν είχε ξεκινήσει άμεσα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Επιμελητήριο Λάρισας για τη συνδιοργάνωση  του σεμιναρίου και την υποστήριξη που παρέχει στο Σύλλογο μας διαχρονικά. 

Εγκάρδιες ευχαριστίες στον Πρόεδρο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Γούλα Ιωάννη και στην ομάδα Εκπαιδευτών / Διασωστών που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στο αίτημα μας και ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και πάθος να μας παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. 

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή του κόσμου και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσφορά μας με ανάλογες δράσεις. 


Για το ΔΣ 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΑΣΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ  και 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»