Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Δρ. Νικόλαος Μπογονικολός κεντρικός ομιλητής του 1st Blockchain Conference

Δημοσίευση: 15/06/2022

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τον κ. Νικόλαο ΜπογονικολόΠρόεδρος Aratos Group & Συγγραφέας του βιβλίου “Η νέα οικονομία του Blockchain” ως έναν εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

Ο Νικόλαος Μπογονικολός είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ομίλου εταιρειών Άρατος (www.aratos.io). Έχει πτυχίο στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ελλάδα, MSc στην Κυβερνητική και διδακτορική διατριβή στο Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Kharkov στην Ουκρανία.

Από το 1987, είναι Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος διαφόρων επιχειρηματικών φορέων που σχετίζονται με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής (Blockchain, AI, IoT), τις Τεχνολογίες Διαστήματος, την Εσωτερική Ασφάλεια, την Εκπαίδευση και Κατάρτιση, τη Συμβουλευτική Καινοτομίας και Επιχειρησιακής Ανάπτυξη σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Έχει ηγηθεί κι έχει διευθύνει διάφορα έργα στους τομείς της επιχειρηματικής βοήθειας, της εσωτερικής ασφάλειας, της καινοτομίας, της τεχνολογίας πληροφοριών, του διαστήματος, της κατάρτισης και της περιφερειακής ανάπτυξης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ευρώπη με συνολικό προϋπολογισμό έργων άνω του 1 δις €.

Είναι επίσης Ανώτερος Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πολλών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Έχει εμπειρία ανάπτυξης επιχειρήσεων κι έχει συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες σε περισσότερες από 40 χώρες.

Είναι επίσης ο δημιουργός του «Total Security Process Reengineering» που είναι μια μοναδική ολιστική μεθοδολογία ασφάλειας.

Ο Δρ. Μπογονικολός έχει δημοσιεύσει 4 βιβλία και 42 επιστημονικές περιλήψεις σε περιοδικά και συνέδρια. Είναι επισκέπτης καθηγητής σε Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Είναι εφευρέτης διαφορετικών τεχνολογικών κυμάτων, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το διαδίκτυο, το διάστημα και το blockchain.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conferenceφιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-21:00| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»