Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Νίκος Λεβετσοβίτης: Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Επιμελητηριακής και Ασφαλιστικής κοινότητας στους Επικεφαλής της ΝΔ

Ο Νίκος Λεβετσοβίτης έχει διαγράψει μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διαμεσολάβησης, έχοντας ξεχωρίσει για την ενεργό του συμμετοχή στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν δραστήριο επαγγελματία, ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες και τους συναδέλφους του, μαχόμενος για τα δικαιώματά τους, αλλά και την υπεράσπιση του ρόλου και των θέσεών τους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λεβετσοβίτης αναλαμβάνει Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Εμπορίου και Καταναλωτή, έχοντας ως αρμοδιότητά του την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και την κατάρτιση προτάσεων για την ενίσχυση των εμπορικών δραστηριοτήτων και την προστασία των καταναλωτών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Λεβετσοβίτης αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο της Επιμελητηριακής και Ασφαλιστικής κοινότητας στους Επικεφαλής της ΝΔ και μάλιστα σε έναν τόσο νευραλγικό και κρίσιμο τομέα, που αφορά άμεσα τον ασφαλιστικό κλάδο, τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης αλλά και κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.

Νίκος Λεβετσοβίτης: Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Επιμελητηριακής και Ασφαλιστικής κοινότητας στους Επικεφαλής της ΝΔ

Λίγα λόγια για τον Νίκο Λεβετσοβίτη

Ο Νίκος Λεβετσοβίτης είναι Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Προέδρος ΓΚΟΛΦ Δήμου Γλυφάδας, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επικεφαλής ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ Κίνησης Επαγγελματιών.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Πρόεδρος Κ.Α.Π.ΠΑ Δήμου Γλυφάδας, Αντιπρόεδρος ΕΕΑ, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας, Μέλος του Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας και Μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας.

Αν και Απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η αγάπη του για το χώρο της διαμεσολάβησης αποδείχθηκε πιο ισχυρή. Έχοντας ως κληρονομιά το βαρύ όνομα του πατέρα του, Φάνη Λεβετσοβίτη, ενός ανθρώπου με αξιοσέβαστο συνδικαλιστικό έργο που χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, ο Νίκος Λεβετσοβίτης συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί το όνομα Λεβετσοβίτης αποτελεί εγγύηση στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Διαβάστε Ακόμα