Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

NGN: Στις top 10 εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη σύμφωνα με το Insurance Business Review Europe!

Δημοσίευση: 07/02/2024
NGN

Η NGN ψηφίστηκε ως μία από τις 10 κορυφαίες εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη για το έτος 2024 από το έγκριτο περιοδικό “Insurance Business Review Europe”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση της εταιρείας: Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, της τεχνογνωσίας και της καινοτόμου προσέγγισης της ομάδας μας εδώ στην NGN. Αντανακλά δε, τη δέσμευσή μας για αριστεία στην παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η αναγνώριση μεταξύ των κορυφαίων παικτών της ασφαλιστικής βιομηχανίας αποτελεί σημαντικό ορόσημο για εμάς και μας παρακινεί να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και αξία στους πελάτες μας. Επιβεβαιώνει δε, τη θέση μας ως αξιόπιστου συνεργάτη στην ασφαλιστική αγορά, αναγνωρίζοντας την πιστότητα, την ακεραιότητα και την ακλόνητη δέσμευσή μας στην αριστεία.

Καθώς γιορτάζουμε αυτή την αναγνώριση, δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και καινοτομίας σε ό,τι κάνουμε. Θα συνεχίσουμε άκοπα να αγωνιζόμαστε για την αριστεία και να διατηρούμε τη φήμη της ΝGN ως κορυφαίου παρόχου ειδικών ασφαλιστικών λύσεων στην Ευρώπη.

Ποιο είναι το ΝGN Group Of Companies

Το NGN Group ξεχωρίζει στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, προσφέροντας εξαιρετικά εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Με βάση την τεχνογνωσία του, εμπειρία του και την στρατηγική του συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων, το ΝGN Group κατανοεί τη σημασία της ασφάλειας στον σύγχρονο κόσμο.

Ανεξάρτητα από τον τύπο ασφάλισης που αναζητούν οι πελάτες, η ομάδα προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και προσδοκίες του κάθε ασφαλισμένου ανεξάρτητα του μεγέθους του. Με στόχο την προστασία των πελατών, το ΝGN Group συμβάλλει στη δημιουργία ενός αξιόπιστου ασφαλιστικού περιβάλλοντος για τους πελάτες του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»